Quantcast
POLITIX

ΛΟΛ: O ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει πως ο Τσίπρας είχε βάλει την ΕΥΠ να φυλάει το Νομισματοκοπείο από το Λαφαζάνη

Ευχαριστούμε Αλέξη που μας προστατεύεις από τις δραχμές


LUBEN CREW · 15 Ιανουαρίου 2016

 

Όπως διαβάζουμε στο tvxs.gr του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή στην Ελληνική CIA ΕΥΠ να φρουρεί το νομισματοκοπείο από πιθανή επίθεση των υποστηρικτών της δραχμής:

 

TVXSSCNSHT

Σύμφωνα με αποκλειστικές, και απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του tvxs.gr, ο πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο να «απαλλοτριωθούν» τα χρηματικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος που φυλάσσονται στο Νομισματοκοπείο σήμανε συναγερμό στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Με εντολή Τσίπρα, η ΕΥΠ ανέλαβε τότε να φρουρεί το Νομισματοκοπείο προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε επιχείρηση εφόδου.

 

Σύμφωνα πάλι με την ίδια δημοσίευση του tvxs.gr η κυβέρνηση δεν έκανε κανένα σχόλιο για την “είδηση”:

Κυβερνητικές πηγές, στις οποίες το tvxs.gr έθεσε τις πληροφορίες για τη φρούρηση του Νομισματοκοπείου από την ΕΥΠ απάντησαν: «Ουδέν σχόλιο».

Η κινητοποίηση της ΕΥΠ εντάχθηκε σε ένα ευρύτερο σχέδιο προληπτικής ασφάλειας που τέθηκε σε εφαρμογή μετά την απόρριψη από την κυβέρνηση των εισηγήσεων για έξοδο από το ευρώ και μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.

 

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσωσε την τελευταία στιγμή την ελληνική οικονομία απο τα αρματωμένα τάγματα των δραχμιστών που θα καταλάμβαναν το Εθνικό Νομισματοκοπείο για να κλέψουν τα αποθέματά του.

 

 

Στο τσακ την γλιτώσαμε

lafa_taxi

12510232_1662710837341374_4812485315834833475_n

mission impossible

Best of internet