Quantcast

Για το πως καθάρισε σαν αυγό τον Γιοβάνοβιτς μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος

Του φαινόταν κουρασμένος όπως υποστήριξε

THE NEWSROOM

2 Μαΐου 2024

Η απόφαση του Παναθηναϊκού να αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Φατίχ Τερίμ, σήκωσε και ακόμη σηκώνει μπόλικη κουβέντα. Μέσα στη χρονιά (ανάλογα με τα αποτελέσματα) οι απόψεις άλλαζαν, όμως στην μεγάλη εικόνα οι φίλοι του Παναθηναϊκού μάλλον δεν ψήθηκαν με αυτή την αλλαγή. Ειδικά μετά τα δύο τελευταία ματς με ΑΕΚ και Άρη όλοι είναι σε φάση «Ιβάν λείπεις».

Αυτό που δεν είχαμε μάθει ποτέ, ήταν το σκεπτικό του Γιάννη Αλαφούζου πίσω από αυτή την τόσο σημαντική απόφαση. Με συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice, ο πρόεδρος των πράσινων μας έλυσε τις απορίες:

«Ήταν και κουρασμένος. Δεν ήταν καν στο υψηλότερο επίπεδο που παίξαμε με τον κύριο Γιοβάνοβιτς. Ο ίδιος μου είχε πει μια φορά ότι ένας προπονητής μπορεί να κάθεται σε μια ομάδα μέχρι 3 χρόνια, μετά δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, δεν μπορεί να τους δώσει τίποτα παραπάνω. Κάθισε λίγο παρά πάνω από 2,5 χρόνια.»

Ενώ σε ερώτηση για το αν έχουν μιλήσει από τότε, απάντησε:

«Δεν έχουμε μιλήσει δυστυχώς. Και εκείνος και εγώ είμαστε σε δύσκολη θέση, αφού εμείς αποφασίσαμε να του ζητήσουμε να παραιτηθεί.»

Best of internet