Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός συνελήφθη επειδή εκβίαζε αστυνομικό με τον οποίο καυλάντιζε

Χτυποκάρδια στα Ειδικός Φρουρός Χιλς


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2024

Για μια πατέντα που θα συζητηθεί φαίνεται ότι συνελήφθη μια αστυνομικός. Το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. μπουζουριάστηκε από τις Εσωτερικές Υποθέσεις επειδή εκβίαζε συνάδελφό της, έναν 31χρονο ειδικό φρουρό.

Το όλο πράγμα ξεκίνησε από ένα καυλαντοτσάτινγκ, όπως όλα δείχνουν. Σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ, οι δύο αστυνομικοί γνωρίστηκαν στο ίντερνετ και άρχισαν να τα λένε (ή να τραβιούνται, δεν καταλάβαμε ακριβώς), μέχρι που ο 31χρονος αποφάσισε να σταματήσει το τσιτ τσατ. Τότε, αυτή τον απείλησε (η οποία φαίνεται ότι είναι ανώτερη στην ιεραρχία) ότι αν δεν της δώσει λεφτά θα τον καταγγείλει για απρεπή συμπεριφορά.

Αυτός φαίνεται ότι φοβήθηκε για την καριέρα του, οπότε υπέκυψε και της έδωσε 250 ευρώ. Λίγο καιρό μετά, αυτή του ζήτησε πάλι λεφτά και του πήρε ξανά ένα ποσό. Στην τρίτη φορά που προσπάθησε να του αποσπάσει φράγκα, ο 31χρονος μπούχτισε και έκανε καταγγελία στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο εκβιασμός έγινε μέσω μηνυμάτων, τα οποία και επέδειξε. Έτσι, η αστυνομικός συνελήφθη και θα έχει να αντιμετωπίσει και ποινική δίωξη και πειθαρχικό έλεγχο.

Γενικά, είστε σίγουρα αστυνομικός;

 

 

Best of internet