Quantcast
THE STREAM

BD Foxmoor: «Δε θέλω να γεμίζω στάδια όπως ο ΛΕΞ είμαι άλλη φάση καλλιτέχνης»

ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ HATERS ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑ


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2024

Πιο δήλωση ακόμα πιο γενναία από όσο μας έχει συνηθίσει κέρασε ο BD Foxmoor, κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης. Μιλώντας στο Action 24 και στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου, ο lowbapper και αντιδήμαρχος/δημοτικός σύμβουλος είπε ότι σε αντίθεση με τον ΛΕΞ, αυτός θα προτιμούσε να μη γεμίζει στάδιο γιατί είναι άλλη φάση καλλιτέχνη.

Η λογική του είναι φυσικά ότι τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και έτσι έχει δημιουργήσει haters και χάσει fans, όμως η αλήθεια είναι η εξής. Ότι ακόμη και στο μέγιστο της δημοτικότητας του με τους Active Member, ο BD δε θα μπορούσε να γεμίσει κανένα στάδιο όπως το έκανε ο ΛΕΞ. Η αλήθεια είναι ότι στην ιστορία του ελληνικο αυτό μάλλον μόνο ο ΛΕΞ είχε τη δυνατότητα να το κάνει, οπότε το να μη μπορείς να γεμίσεις στάδια δε μειώνει κανέναν Έλληνα ράπερ. Εκτός αν λέει μόνος του ότι δε θέλει τα στάδια, τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς δε θα του τύχουν.

«Δεν είναι τόσο καινούργιος ο ΛΕΞ. Τώρα τελευταία έκανε επιτυχία το παιδί. Τον θυμάμαι από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας μπορεί και πιο πριν.

Τα παιδιά έχουν τον τρόπο τους που είναι πιο άμεσος τώρα πια. Έχουν έναν τρόπο που ήδη έξω, μουσικά έχει δουλευτεί πολύ. Καλά κάνουν και γεμίζουν και στάδια, ότι αξίζει ο καθένας ζει. Μα τι πιο mainstream από το να γεμίζεις στάδια. Εγώ είμαι μια περίπτωση καλλιτέχνη που για να πας να τον ακούσεις πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι κάνει. Αλλιώς δεν πας να τον ακούσεις εύκολα αυτό τον τύπο.

Εγώ γενικά με τον όχλο δεν τα πάω πολύ καλά. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Ας έχει έσοδα, ας έχει ότι θέλει. Και δεν γίνεται εμένα να μου συνβεί κάτι τέτοιο. Έχω φροντίσει να με μισούν πολλοί για να μπορώ να ζήσω κανονικά. Γιατί αν σε αγαπάνε όλοι δεν μπορείς να ζήσεις κανονικά.»

Δείτε το επίμαχο σημείο:






Είπαμε, είναι ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου.

 

Best of internet