Πολάκης και Άδωνις μας δίνουν τα επικά γαμωσταυρίδια που είχαν λείψει από τις συνεδριάσεις της Βουλής (VIDEO)

politix

Πολάκης και Άδωνις μας δίνουν τα επικά γαμωσταυρίδια που είχαν λείψει από τις συνεδριάσεις της Βουλής (VIDEO)

Oι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή


LUBEN CREW · 15 Δεκεμβρίου 2016

Kαιρό είχε να γίνει ένα Μπιλμπάο στη Βουλή όπως αυτά που είχαμε αγαπήσει και η κατάσταση είχε γίνει πια αφόρητη. Το καθήκον λοιπόν έπεσε βαρύ στα χέρια των καλύτερων που διαθέτει η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η όλη συζήτηση έγινε γύρω από το πως είχαν γίνει οι προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Νομίζουμε πως έχετε ήδη μαντέψει ποιοι είναι αυτοί οι αληθινοί πολεμιστές:

fotojet-collage

Tι ακούστηκε λοιπόν; Νομίζουμε ότι οι εκφράσεις  «κότα λειράτη» και «σκυλί του Σόιμπλε» είναι αρκετά ψηστικές για teaser:

Η αποδελτίωση αυτών των γαλλικών (όχι όλων) είναι η εξής:

“Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, γιατί εμένα δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν”

είπε ο μουστακαλής υφυπουργός, για να σκάσει ο τυφώνας Άδωνις:

“Καταρχάς θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Εγώ θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σας και να τα φέρετε στο δικαστήριο.  Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία όμως το κατάλαβες; Το κατάλαβες ψεύτη; Θρασύδειλε απατεώνα. Νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι, από εμένα όμως δεν κρύβεσαι Πολάκη”

picmonkey-collage-n87

Μένει να δούμε αν θα προκύψει κάτι πιο διασκεδαστικό από αυτά τα καραγκιοζιλίκια ή είναι όλα show.

 

Best of internet