Quantcast

No Sudden Move: Η νέα ταινία του Steven Soderbergh αποκαλύπτει το καστ που τερματίζει όλα τα καστ

Ξυπνάνε μνήμες Ocean’s Eleven

THE NERDSTREAM

29 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι μεγάλη υπόθεση ένα μεγάλο ensemble καστ φίλες και φίλοι, κι είναι επίσης μεγάλη υπόθεση ο χειρισμός του. Σκεφτείτε αυτό που περιμένουμε να δούμε στο The French Dispatch του Wes Anderson. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που είναι μάστορες στο χειρισμό του μεγάλου χολιγουντιανού καστ, από τον Quentin Tarantino μέχρι τους αδερφούς Coen. Και βέβαια υπάρχει κι ο Steven Soderbergh.

Ο λατρείας Αμερικάνος σκηνοθέτης έχει αποδείξει ότι παίζει καλή μπάλα με ensemble cast ταινίες, από το Traffic και την Ocean’s Eleven τριλογία μέχρι το πρόσφατο The Laundromat. Και τώρα ετοιμάζεται να το απογειώσει με το επερχόμενο No Sudden Move που φτιάχνει για λογαριασμό του HBO Max.

Η νέα crime thriller ταινία του Soderbergh, λοιπόν, αφορά μια ομάδα μικροκακοποιών στο Ντιτρόιτ του ’50 και, κρατηθείτε, περιλαμβάνει τους εξής: Benicio Del Toro (Sicario), David Harbour (Stranger Things), Don Cheadle (MCU), Jon Hamm (Mad Men), Ray Liotta (Goodfellas), Kieran Culkin (Succession), Brendan Fraser (Doom Patrol) και Julia Fox (Uncut Gems), μεταξύ άλλων.

Το φιλμ λοιπόν αναμένεται να σκάσει προς το τέλος της χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα θυμίζουμε ότι αναβιώθηκε κι η σειρά του Soderbergh που είχε κοπεί άδοξα, δηλαδή το The Knick. Γενικά, καλή φάση.

Best of internet