Quantcast

The French Dispatch: Ξεκινήστε συμμετρικά και τακτοποιημένα τη μέρα σας με το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson

Γιγάντιο καστ, πανέμορφη αισθητική, ενδιαφέρον θέμα, είμαστε μέσα

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Wes Anderson, ο μέγας μάγιστρος της παστέλ συμμετρίας και ένδοξος βασιλιάς της quirky χιπστεροαισθητικής, επιστρέφει φίλες και φίλοι. Ούτε έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση του περσινού Isle of Dogs, ο Αμερικάνος σκηνοθέτης έβαλε μπροστά τις μηχανές για την επόμενη ταινία του. Και ο τίτλος αυτής; The French Dispatch, αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Τσεκάρετε πρώτα απ’ όλα αφισάρα:

Λοιπόν, μας έχει ιντριγκάρει πολύ η νέα ταινία του Wes Anderson: φοβερό καστ, γαμάτη αισθητική, ενδιαφέρον…

Gepostet von Nerdcult am Mittwoch, 12. Februar 2020

Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε ότι η ταινία θα είναι τοποθετημένη στο παράρτημα μιας αμερικανικής εφημερίδας σε μια φανταστική γαλλική πόλη τον 20ό αιώνα και γενικά θα αποτελεί ένα love letter στη δημοσιογραφία. Α, ναι, επίσης έχει το πιο Wes Anderson καστ έβερ: αρχικά επιστράτευσε τους παλιούς του γνώριμους Bill Murray, Tilda Swinton, Owen Wilson, Jason Schwartzman και Frances McDormand. Στη συνέχεια, είχαμε  Benicio del Toro και Timothee Chalamet. Μετά, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει: Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Bob Balaban, Henry Winkler, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Kate Winslet.

Και καθώς η ταινία ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της τον φετινό Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, χτες είχαμε το πρώτο trailer του The French Dispatch. Η αλήθεια είναι πως όλα δείχνουν υπέροχα, περιμένουμε με χαρακτηριστική ανυπομονησία. Δείτε το:

Best of internet