Quantcast
THE STREAM

Παύλος Χαϊκάλης: «Ο Ηλίας Μίχος έπεσε στα μαλακά, η Αστρολογία δικαιώνεται»

Αφήστε τους επιστήμονες να μιλήσουν


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2024

Ποιος έλειπε από την επικαιρότητα για καιρό; Μα φυσικά, ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός gone αστρολόγος εμφανίστηκε ξανά μπροστά στα μάτια μας με ένα βίντεο, όπου μιλά για δικαίωση της αστρολογίας και του ιδίου λόγω της εισαγγελικής πρότασης για τον Ηλία Μίχο, πρωταγωνιστή της υπόθεσης του Κολωνού.

Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 55χρονου Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή. Ζήτησε όμως να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Οπότε, ο Χαϊκάλης (ο οποίος έχει φάει κι ο ίδιος καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση) θεωρεί ότι η αστρολογική του τέχνη τον δικαίωσε, γιατί είχε προφητεύσει ότι ο Μίχος θα πέσει στα μαλακά (κάτι που στην Ελλάδα χρειάζεται οπωσδήποτε προφητικές ικανότητες για να το μαντέψεις).

Όπως είπε:

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου στο astropolis.gr, σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά.

Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε….»


Τι να πούμε εμείς εδώ πέρα, ΔΙΚΟ ΔΑΣ.

Best of internet