Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, αστρολόγος του Ηλία Μίχου είναι το νέο επάγγελμα του Παύλου Χαϊκάλη

Η επαγγελματική διαδρομή του πρώην ηθοποιού εξελίσσεται κάθε φορά και πιο περίεργα


THE NEWSROOM · 15 Νοεμβρίου 2022

Η αλήθεια είναι ότι ο Παύλος Χαϊκάλης είχε προαναγγείλει την στροφή στην καριέρα του πριν τις πολλαπλές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του. Για την ακρίβεια, είχε δηλώσει ότι θέλει να βάλει την αστρολογία στα σχολεία.

Ακόμα κι έτσι, η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα εξελίσσεται αρκετά αλλόκοτα. Ο πρώην ηθοποιός έχει στήσει δικό του κανάλι στο YouTube με αστρολογικές προβλέψεις. Ως εδώ η φάση είναι κάπως προβλέψιμη. Το σημείο της απογείωσης είναι όταν ο Παύλος Χαϊκάλης ανέπτυξε για το κοινό τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή και προαγωγού των Σεπολίων, Ηλία Μίχου.

Θα θέλαμε να προστατέψουμε τα μυαλά σας, οπότε θα παραθέσουμε μόνο ένα μικρό απόσπασμα:

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψής του, η οποία ήταν ευνοϊκή.»

Που προβλήθηκαν αυτές οι προβλέψεις, πέρα από το κανάλι του ίδιου του επιφανούς αστρολόγου; Μα στην εκπομπή του άλλου ήρωα των ημερών, Γιώργου Λιάγκα:

Κι όταν λέμε ήρωα, θα μπορούσαμε να πούμε και παγκόσμιου πρωταθλητή της παπάτζας:

Εννοείται ότι ο Γιώργαρος δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει το ρολάκι του θεματοφύλακα της ηθικής τάξης της χώρας, μαλάκας είναι;

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο, ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας.»

Το κοινό είναι πιο σκεπτικό:

Είναι γεγονός πάντως ότι μέσω της online αστρολογίας το εν λόγω αρσενικό παλαιάς κοπής κατάφερε να διασωθεί από την οργή του κοινού και τις συνέπειες που αυτές θα είχαν, δηλαδή να μην σταυρώσει ρόλο ούτε σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Για να μας το θυμίσει, δήλωσε ότι έχει βγάλει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, απλά δεν τον λέει.

Για την ακρίβεια, πρώτα έφερε ένα παράδειγμα που εμπεριέχει τον Χίτλερ:

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες;»

Και στη συνέχεια πέρασε στον κ. Φιλιππίδη:

«Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα.

Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας.»


Πάντως αν θέλετε τη γνώμη μας, το καλύτερο σημείο στη ζωή του μεγάλου ανδρός είναι ότι υπήρξε υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα:

Είναι σίγουρα μέσα στις top 5 πιο πολύχρωμες σταδιοδρομίες ανθρώπου στην Ελλάδα.

Best of internet