Quantcast
THE STREAM

Τα βροντάει ξαφνικά από την πολιτική ο Αϊνστάιν της Βουλής Μίλτος Βαρβιτσιώτης

Καλό ταξίδι καπετάνιο


THE NEWSROOM · 25 Ιανουαρίου 2024

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αγαπητές φίλες και φίλοι. Έτσι ξαφνικά, ο λατρεμένος Γκούφι της πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποφάσισε ότι δεν τον αξίζουμε άλλο και ότι ήρθε η ώρα του να αποσυρθεί από τα εγκόσμια. Ναι, αυτό που ακούσατε: Ατάκες – τούβλα τέλος, ο Βάρβι θα σταματήσει να κοσμεί τα έδρανα της Βουλής. Πιο συγκεκριμένα, θα παραδώσει την έδρα του, την οποία θα πάρει κάποιος κ. Δημήτρης Καλογεροπούλος.

Όπως φρόντισε να μας θυμίσει ο ίδιος, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός τον έβγαλε βουλευτή 11 φορές, οπότε επόμενο ήταν ότι κάποια στιγμή θα κουραστεί να φροντίζει για το μέλλον μας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μίλτος είχε παραιτηθεί το φθινόπωρο από υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη. Ακόμη και σε αυτές τις εξαιρετικά θλιβερές περιστάσεις, ο Μίλτος κατάφερε να κεράσει άλλη μια θρυλική κοτσάνα. Έτσι έγινε μύθος στο μυαλό μας.

Αυτά είπε λίγο πριν κλείσει την πόρτα ο γίγαντας της πολιτικής:


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον μεγάλο αυτό άνδρα, υπενθυμίζοντας μας ότι είναι και κολλητοί. Τώρα, αυτό δεν ξέρουμε να πρέπει να σας κάνει εντύπωση.

Εμείς κι αν το έχουμε τιμήσει αφεντικό.

Best of internet