Quantcast
THE STREAM

Ο Πανίκας Ψωμιάδης γίνεται Μακεδόνας Punisher ενάντια στα σκουπίδια στο νέο του σποτάκι

Στη νέα του σκηνοθετική προσπάθεια, ο Ζορό τιμωρεί τους κακομαθημένους πλούσιους που ρυπαίνουν


THE NEWSROOM · 9 Μαΐου 2019

Δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα άλλος υποψήφιος δήμαρχος (και υποψήφιος οτιδήποτε, γενικά) σαν τον Πανίκα Ψωμιάδη, και αυτό το λέμε με πλήρη συνείδηση. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τους 22 δήμαρχους που κατεβαίνουν φέτος στη Θεσσαλονίκη, όσο και τον απίστευτο όγκο εκπληκτικών υποψήφιων που έχουμε την τιμή να βλέπουμε φέτος στην ευρύτερη επικράτεια.

Όχι, ο Πανίκας είναι ο brand ambassador του είδους. Το μαρτυρούν μέχρι τώρα κινήσεις του ανθρώπου – installation (1234), στις οποίες ήρθε να προστεθεί η πανίσχυρη υποψηφιότητα του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Πανίκας όμως δεν μπορεί να σταματήσει έτσι απλά. Ξαναχτύπησε λοιπόν με ένα νέο HD σποτάκι, στο οποίο έβαλε και τη μουσική από το Requiem for a Dream για soundtrack, γιατί δε φοβάται κανέναν.

Το σενάριο έχει ως εξής: Ένας φουκαράς οδοκαθαριστής παλεύει να καθαρίσει το δρόμο δίπλα σε ένα ακριβό αυτοκίνητο, όταν ο ασυνείδητος οδηγός του πετάει κάποια σκουπίδια κάτω στο δρόμο, αγνοώντας τον τελείως. Ο αγενής πελούσιος όμως έχει λογαριάσει χωρίς τον γνωστό λαϊκοδεξιό μπολσεβίκο Ζορό, ο οποίος παίρνει τη σκούπα από τον οδοκαθαριστή, μαζεύει με άψογη τεχνική τα σκουπίδια και τα πετάει μέσα στο πελουσιοκίνητο ως Punisher υπέρ της δημόσιας υγιεινής.

Φυσικά ο οδηγός της κούρσας κάνει την κότα, αφήνοντας τον διώκτη των ελίτ Πανίκα να δηλώσει ότι είναι έτοιμος να καθαρίσει την πόλη:

«Η εικόνα αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Στην πόλη αυτή θα μπουν κανόνες και τάξη.»

«Προσωπικά αναλαμβάνω τον τομέα της καθαριότητας. Η Θεσσαλονίκη θα καθαρίσει, θα λάμψει, θα γίνει ανθρώπινη. Με την αγάπη, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.»

Δείτε το βίντεο:

Όπως καταλαβαίνετε, το Ίντερνετ στάθηκε στο ύψος του απέναντι στον μεγάλο αυτό άνδρα:

via Γιωργος Γιαννακας‎

Αν υπάρχει θέση επίτιμου δημάρχου ή έστω επίτιμου διασκεδαστή της πόλης, τότε την έχει ήδη κερδίσει δικαιωματικά.

 

 

 

Best of internet