Quantcast
THE STREAM

Εμπάργκο στις Απόκριες λόγω Μακεδονικού έκανε φέτος ο Πανίκας Ψωμιάδης

Να θυσιαστεί για την πατρίδα αποφάσισε αυτό το Τριώδιο ο γίγαντας Παναγιώτης Ψωμιάδης


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2019

Μπορεί εσείς οι απάτριδες να προσπαθείτε ακόμη να  συνέλθετε από το overdose ταραμοσαλάτας που πάθατε χτες (και το ευρύτερο hangover του τριημέρου), οι αληθινοί πολεμιστές της Μακεδονίας μας όμως την έβγαλαν με νηστεία και προσευχή, προφανώς ενόψει των μεγάλων μαχών που έρχονται. Κι επειδή όταν λέμε για νηστεία μπορεί να πιστέψετε πως εννοούμε ότι απλά δεν έβαλαν ολόκληρη τη μούρη τους στο χταπόδι, πρέπει να σας ενημερώσουμε εδώ πως έπαιξε τόση θυσία που θα ψάρωνε κι ο Δίας.

Ο μαχητής στον οποίο αναφερόμαστε είναι φυσικά ο σπουδαίος Πανίκας Ψωμιάδης, ο οποίος έχει κάνει ήδη αισθητή την επανεμφάνιση του στο πολιτικό σκηνικό, επιθεωρώντας το μετρό και αλατίζοντας τη ζωή μας. Ο βετεράνος πολιτικός γνωρίζει πολύ καλά πως το αδάμαστο Έθνος μας περνάει μια έντονη κρίση ταυτότητας, οπότε θέλησε να δώσει τον κατάλληλο τόνο καθώς μπαίναμε στην κρίσιμη μάχη του Τριωδίου.

Πιο συγκεκριμένα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι παρά την πρόσφατη μεταβίβαση της Μακεδονίας, οι πιο αδύναμοι στο θέμα του πατριωτισμού συμπατριώτες μας ήταν έτοιμοι να αρχίσουν να κυλιούνται στο οδόστρωμα της Πάτρας μεθυσμένοι, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα απέχει. Όπως είπε συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μαζί με την Δύναμη Πολιτών Παναγιώτης Ψωμιάδης και τον  Παναγιωτης Ψωμιαδης:

«Μέρες περισυλλογής και προβληματισμού για τη Μακεδονία μας μετά την προδοσία των Πρεσπών, θεωρώ πως δεν είναι πρέπον να φορέσω φέτος αποκριάτικη στολή.»

Μέρες περισυλλογής και προβληματισμού για τη Μακεδονία μας μετά την προδοσία των Πρεσπών, θεωρώ πως δεν είναι πρέπον να φορέσω φέτος αποκριάτικη στολή.

Gepostet von Παναγιώτης Ψωμιάδης am Donnerstag, 7. März 2019

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως πρόκειται για μεγάλη παραχώρηση για τον Πανίκα, αν κρίνουμε από τις παλαιότερες επιδόσεις του:

Γιατί γελάτε κυρίες και κύριοι, τα πράγματα είναι σοβαρά:

Best of internet