Quantcast
THE STREAM

Ο άρχοντας Φλωρινιώτης κατεβαίνει υποψήφιος με Πανίκα Ψωμιάδη για ένα δήμο μεγάλη φίρμα

Ο συνδυασμός με τα ισχυρότερα εσθέτιξ στο ορατό σύμπαν είναι πλέον γεγονός


THE NEWSROOM · 23 Απριλίου 2019

Τα aesthetics που της αξίζουν έχει πλέον η δημοτική παράταξη που κατεβάζει ο Πανίκας Ψωμιάδης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον βετεράνο διασκεδαστή να έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία του (υπερ)αισθητή περισσότερες από μία φορές (1, 2, 3, 4) τους τελευταίους μήνες. Θέλοντας να κάνει άνοιγμα στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς αντιλαμβάνεται ότι το δικό του αξιοσέβαστο βιογραφικό στον τομέα ίσως και να μην είναι αρκετό, ο Ζορό αποφάσισε να κάνει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του τον γνωστό εστέτ, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Η ανακοίνωση έγινε από το βασικό εργαλείο επικοινωνίας στη σύγχρονη πολιτική, που είναι το Facebook. Όπως αναφέρει η ανάρτηση του Πανίκα:

«Τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τούμπα.. Γιάννη μου σε ευχαριστώ…Με άρεσαν οι προτάσεις σου… Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…»

Τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τουμπα..Γιάννη μου σε ευχαριστω…Με άρεσαν οι προτάσεις σου…Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…

Gepostet von Παναγιώτης Ψωμιάδης am Montag, 22. April 2019

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι το προφίλ του Πανίκα παραμένει προφανώς το όνειρο του εξηντάρη με έφεση στα social media:

Γλυκιά μέρα να έχετε

Gepostet von Παναγιωτης Ψωμιαδης am Montag, 22. April 2019

Άχρηστοι

Gepostet von Παναγιωτης Ψωμιαδης am Montag, 22. April 2019

Για τον άρχοντα του στυλ που λέγεται Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος γεννήθηκε στη Φλώρινα ως Γιάννης Αποστολίδης, δε χρειάζονται συστάσεις. Ο 72χρονος πλέον performer διδάσκει fabulous στη χώρα εδώ και δεκαετίες, καθώς ξεκίνησε να τραγουδάει από 14 χρονών.

Στο σημαντικό του έργο, περιλαμβάνονται πασίγνωστα hits όπως τα παρακάτω:

Το πολυεργαλείο της πίστας κοινοποίησε και ο ίδιος την υποψηφιότητά του μέσω Instagram, γιατί σιγά μη δεν είχε Instagram ο Φλωρινιώτης:

To δε Instagram του είναι τόσο αισθητικό όσο θα περίμενε ο οποιοσδήποτε:

Mε επιρροές από Ανδρέα Παπανδρέου:

Μέχρι David Bowie:

Να τονίσουμε εδώ ότι ο άρχοντας Φλωρινιώτης είναι τόσο άρχοντας που αυτοτρολάρεται κιόλας:

Υπό αυτούς τους όρους μπορούμε να δεχτούμε το να κατέβει υποψήφιος και για βασιλιάς της Θεσσαλονίκης, αν όχι ολόκληρης της Ελλάδας.

 

Best of internet