Quantcast
THE STREAM

Ο πιο ακριβοπληρωμένος αγώνας βρωμόξυλου στην ιστορία έληξε όπως όλοι περιμέναν

Έχασε ο Mc Gregor, αλλά τώρα θα βγάλει το δικό του ουίσκι και όλα καλά


THE NEWSROOM · 28 Αυγούστου 2017

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και όπως φάνηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος αγώνας βρωμόξυλου στην ιστορία έληξε με το αναμενόμενο αποτέλεσμα: Νίκη του Floyd Mayweather επί του Conor McGregor και μπόλικα λεφτά και για τους δυό τους.

Μετά από μήνες σκληρού dissαρίσματος για τα μάτια του κόσμου, ο πυγμάχος Mayweather και ο Ιρλανδός αθλητής MMA ΜcGregor βρέθηκαν στο ρινγκ στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, με τα εισιτήρια να φτάνουν τα 8.000 δολλάρια. Ο Αμερικανός πυγμάχος έβγαλε νοκ άουτ τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ στον 10ο γύρο, αφού ο Ιρλανδός ήδη ήταν φανερά κουρασμένος και ο διαιτητής τον έσωσε με διακόπτη. Όπως διαβάζουμε στο Reuters, ο 40χρονος Mayweather έφυγε από το ρινγκ και γενικά από το μποξινγκ μια και καλή, με τον τελευταίο του αγώνα να του προσφέρει 300 εκατομμύρια δολλάρια στην τσέπη και ένα ρεκόρ 50 νικών σερί, ενώ ο 29χρονος McGregor έφυγε με 30 εκατομμύρια δολλάρια και ένα όνομα-brand για τις επόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Πάνω από 6.000.000 Αμερικανοί είδαν ζωντανά τον αγώνα, ενώ όσοι παρακολούθησαν το ματς με pay-per-view πλήρωναν 100 δολλάρια, συν άλλα 85 εάν ήθελαν να δουν το βρωμόξυλο σε HD. Τα συνολικά έσοδα από τον αγώνα ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια δολλάρια, γεγονός που προφανώς κάνει το σκληρό ντισσάρισμα και τις όποιες μπουνιές να ωχριούν μπροστά στο πόσο φούσκωσε ο τραπεζικός λογαριασμός των δύο αθλητών.

Mayweather on McGregor: 'He fought a hell of a fight' – video

Floyd Mayweather on Conor McGregor: "He fought a hell of a fight"

Posted by The Guardian on Sonntag, 27. August 2017

Σε έναν αγώνα από τον οποίο κανείς δεν βγήκε στην πραγματικότητα χαμένος, ο Mayweather τσέπωσε αλέτζεντλι 300 εκατομμύρια δολλάρια, τα οποία μπορεί να του φανούν χρήσιμα μιας και στο IRS χρωστάει 22 εκατομμύρια και είχε ζητήσει παράταση για να αποπληρώσει τα χρέη του μέχρι το τέλος του Αυγούστου, οπότε τώρα μπορεί να το κάνει και να του περισσέψουν και 278 εκατομμύρια ρέστα για παγωτό. Πλέον, μετά τη νίκη του επί του McGregor μπήκε στο κλειστό κλαμπ στο οποίο ανήκουν ο Michael Jordan με 1,5 δις και ο Tiger Woods με 1,4 δις δολάρια αντιστοίχως.

Απ’ την άλλη ο Conor McGregor ακόμα και αν δεν κέρδισε τον θρύλο του Μποξ, φαίνεται να μην τον απασχολεί και πολύ, μιας και κατά βάση κυνηγάει το κασέρι (η μάνα σου το ξέρει), και γι’ αυτό άλλωστε εμφανίστηκε μετά τον αγώνα ντυμένος Γιώργος Μάγκας με ένα ποτήρι Ιρλανδικό ουισκάκι, το οποίο θα είναι το ουίσκι που θα κυκλοφορήσει ο ίδιος και είναι ένα μόνο από τα πολλά brands που έχει αρχίσει να πουλάει:

Το ουίσκι “Notorious”, έρχεται σύντομα. Θα κατακτήσω όλη την αγορά Ιρλανδέζικου ουισκιού – και είναι και πεντανόστιμο. Αδερφέ, αυτό το ουίσκι έχει τέλεια γεύση. Oh shit! Έχετε το νου σας.

 

Κάπως έτσι πήγε, ο αν μη τι άλλο θεαματικός αγώνας. Δείτε το πριν το κατεβάσουν:

 

Πηγή: Reuters, Guardian

 

Best of internet