Quantcast

Τα καινούρια καραγκιοζιλίκια του MacGregor πήγαν το diss με το Mayweather σε άλλο επίπεδο

Αυτοί οι δυο σάπιοι τυπάδες θα πάρουν κάτι δεκάδες εκατομμύρια δολάρια έκαστος για να πλακωθούν για λίγα λεπτά

THE NEWSROOM

24 Ιουλίου 2017

Ο αγώνας βρομόξυλου της χρονιάς μεταξύ του Ιρλανδού Conor MacGregor και του Αμερικάνου Floyd Mayweather έρχεται στις 29 Αυγούστου και οι δυο μονομάχοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να νευριάσουν ο ένας τον άλλο,  για διαφημιστικούς κυρίως λόγους, άλλα και για να γίνει και λίγο παραπάνω μπούγιο στο ρινγκ βρε αδερφέ.

Οι δυο soon to be αντίπαλοι στο ring, είναι κοινώς γνωστό ότι είναι δύo σάπια τυπάκια, που έβγαλαν εκατομμύρια παίζοντας ξύλο. Ο μποξέρ Mayweather έχει καταδικάστηκε το 2010 γιατί έδειρε την σύντροφο του και ο MacGregor προσπαθησε με δηλώσεις του να πείσει ότι δεν είναι ρατσιστής λέγοντας «δεν θα μπορούσα να είμαι ρατσιστής καθώς είμαι μαύρος… από την μέση και κάτω, έχω τρίτο πόδι».

Το τελευταίο κόλπο που βρήκε ο αθυρόστομος Ιρλανδός για να πικάρει τον αντίπαλο του, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει κάνει έξαλλο τον Mayweather.

Μπορεί εντός ρινγκ να φάει πολύ ξύλο από τον Mayweather, εκτός ρινγκ, όμως, μέχρι τις 26 Αυγούστου ο Conor McGregor θα παραδίδει μαθήματα trash-talking. Χθες ο Draymond Green ανέβασε ένα screenshot του παρακάτω βίντεο που δείχνει τον Conor να φοράει τη φανέλα των Warriors και μάλιστα τον αριθμό του. Στο description της φωτογραφίας ο Green είπε στον McGregor να βγάλει τη φανέλα γιατί οι Warriors υποστηρίζουν τον Mayweather. Και τότε ήρθε στα comments η πληρωμένη απάντηση του Ιρλανδού: "Αυτός είναι ο C.J. Watson. Δεν ξέρω ποιος είσαι εσύ. (…) Τώρα ρώτα τον εαυτό σου γιατί φοράω τη φανέλα του". Ο λόγος που το έκανε είναι γιατί υπάρχουν φήμες ότι η γυναίκα του Mayweather είχε εξωσυζυγική σχέση με τον πρώην παίκτη των Warriors 🎤⬇

Posted by Shake n' Bake on Montag, 24. Juli 2017

Η ιστορία έχει ως εξής, ο MacGregor εμφανίστηκε φορώντας μια φανέλα των Warriors με τον αριθμό 23. Ο τωρινός κάτοχος της φανέλας Draymond Green όταν είδε τον Ιρλανδό να φοράει την φανέλα του, έγραψε στο instangram του MacGregor, ότι είναι οπαδός του Mayweather.

Η απάντηση το καραγκιόζη Ιρλανδού πρωταθλητή του MMA στον αδαή, όπως φάνηκε, μπασκετμπολίστα, ήταν άμεση και ισοδύναμη του πόσο σάπιος είναι:

 

 Αυτή φίλε είναι η φανέλα του C.J Watson. Δεν ξέρω ποιος είσαι, και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, προσπαθησε να βγάζεις κάνα φράγκο και μείνε στο σχολείο

και συνέχισε:

Τώρα αναρωτήσου γιατί έβαλα την φανέλα του C.J όταν δεν έχω ιδέα για μπάσκετ. Εγώ τριπλάρω με κεφάλια στα πατώματα, όχι με μπάλες. Εδώ δεν παίζουμε μικρέ.

Ο «βρόμικος» λόγος που ο MacGregor φοράει την φανέλα του C.J Watson, είναι γιατί ο μπασκετμπολίστας (που πέρασε το 2007 και από τον ΠΑΟΚ), που φόραγε αυτή την φανέλα όταν έπαιζε στους Warrios, είχε σχέση το 2010 με την σύντροφο και μητέρα των 3 παιδιών του Mayweather, την Joe Harris. Εκτός αυτού η σχέση της Jose Harris με τον C.j Watson προκάλεσε και το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας του Mayweather εναντίον στην Harris, για το οποίο ο πυγμάχος καταδικάστηκε σε σε 90 μέρες φυλάκιση, 100 ώρες κοινωνικής εργασίας, παρακολούθηση ενός 12μηνου προγράμματος κατά της ενδοοικογενειακής βίας και πρόστιμο 2.500$.

Και να μην είχε σκοπό να σαπίσει στο ξύλο τον MacGregor ο Mayweather, τώρα σίγουρα έχει.

 

 

 

Best of internet