Quantcast
THE STREAM

Με ισόβια στον Ηλία Μίχο και ελευθερία για τη μάνα της 12χρονης κλείνει η υπόθεση του Κολωνού

18 μήνες μετά, το δικαστήριο ολοκλήρωσε την απόφασή του και μοίρασε ποινές


THE NEWSROOM · 2 Απριλίου 2024

Όπως προβλεπόταν από την προηγούμενη βδομάδα, ο Ηλίας Μίχος δεν γλίτωσε τα ισόβια. Χτες Δευτέρα 1 Απριλίου το δικαστήριο έριξε στον 55χρονο ιδιοκτήτη mini market και πρωταγωνιστή της υπόθεσης του Κολωνού ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό της 12χρονης και 41 χρόνια συνολικά για όλα τα υπόλοιπα για τα οποία τον καταδίκασαν. Δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν ομόφωνα ότι δε θα υπάρξουν ελαφρυντικά για την περίπτωσή του.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ο 59χρονος «Μιχάλης» έφαγε 12 χρόνια κάθειρξη  για διακεκριμένη μαστροπεία και άλλα 12 για παιδική πορνογραφία, ενώ ούτε και σε αυτόν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Οι δε υπόλοιποι (υπενθυμίζουμε ότι δικάζονταν πάνω από 20 άτομα) έχουν φάει από 13 μήνες ως 7 χρόνια, ενώ όλοι οι καταδικασθέντες έχουν τιμωρηθεί και με πρόστιμα.

Πέραν αυτών, η μητέρα της 12χρονης έφαγε 20 μήνες για πλημμεληματική εκβίαση. Αυτό σήμαινε εξαρχής ότι θα βγει από τη φυλακή διότι λόγω των σχεδόν 18 μηνών προφυλάκισης θεωρείται ότι έχει εκτίσει την ποινή. Πράγματι, σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου η 37χρονη γυναίκα αναμένεται να περάσει τις πόρτες των φυλακών, αθωωμένη για τις κατηγορίες της μαστροπεία και της πορνογραφίας ανηλίκου (μέσω πληροφορικών συστημάτων).

 

Best of internet