Quantcast
POLITIX

Ο Έλληνας Ζορό Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Ένα δάκρυ κύλησε


THE NEWSROOM · 7 Ιανουαρίου 2015

alogo

 

Το πολιτικό τσίρκο της Βουλής των Ελλήνων, θρηνεί την απώλεια ενός εκ των σπουδαιότερων κλόουν που έχει φιλοξενήσει ποτέ, καθώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε σήμερα οτι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

 

Ο πολιτικός πρέπει πριν απ’ όλα να προτάσσει το συμφέρον της Πατρίδας του. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να μην συμμετέχω στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Διαφωνώ από τη μία με την καταστροφολογία και από την άλλη με την αλόγιστη παροχολογία. (…) Το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. παραμένει ενεργός οργανισμός και με αγωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις. (πηγή)

 

 

378429-0pswmiadhs neos

 

 

assets_LARGE_t_420_54171210

 

 

Ο Ψωμιάδης είναι ένας θρύλος του νεότερου κομματιού της μεταπολίτευσης: ο μόνος Ελληνας πολιτικός του οποίου το όνομα για ένα διάστημα είχε γίνει συνώνυμο της θέσης του (Ψωμιάδης = Νομάρχης) και ο μόνος που αντέγραψε συνειδητά τοσο τον Ιούλιο Καίσαρα, στο τρόπο με τον οποίο αναφερόταν με απέραντη ικανοποίηση στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (Ο Νομάρχης), όσο και το Ζορό, στις επικές πόζες καβάλα σε άλογα.

 

 

pswmiadis8964

 

 

psomiadis_1000faces_3

 

 

ψ1

 

 

 

 

Ο Πόντιος Ρίτσαρντ Νίξον των φτωχών,  που όπου έβλεπε μικρόφωνο το βούταγε, είτε για να τραγουδήσει Καζαντζίδη, είτε για να σολάρει ακατάσχετα, έχασε δικαστικά τη θέση του Περιφερειάρχη το 2011 και έχει σοβαρότατες ποινικές υποθέσεις σε εξέλιξη(;), παρόλα αυτά ο Σαμαράς τον Μάιο του 2012 τον όρισε υπεύθυνο για την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Πανίκας τελικά αποχώρησε απο τη Νέα Δημοκρατία τον Απρίλιο του 2014.

 

 

ÏÉÊÅÉÁ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÕ ÊÁËÁÍÔÁ ØÙÌÉÁÄÇÓ Ð

 

 

panagiotis_psomiadis_sti_thalassa

 

 

pscmiadhs-pimp-van

 

 

Η ανακοίνωση του Πανίκα έρχεται λίγες μέρες μετά απο αντίστοιχες των Προκόπη Παυλόπουλου και Γιάννη Ιωαννίδη, οι οποίοι επίσης δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Μήπως οι παλιοσειρές της ΝΔ ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς;

Best of internet