Quantcast

In Fabric: Η πιο αλλόκοτα υπέροχη ταινία του 2018 φτάνει επιτέλους στις αίθουσες

Κι αυτό είναι το πρώτο της trailer

THE NERDSTREAM

30 Μαΐου 2019

Γενικά, βγαίνουν πολλές ταινίες κάθε βδομάδα στις ελληνικές αίθουσες. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι διανομείς το έχουν γαμήσει λίγο, αφού κάθε Πέμπτη βλέπουμε από 7-8 μέχρι 10 νέες ταινίες, τις οποίες ανάθεμα κι αν βλέπει κανένας πέρα από 2-3 που κάνουν κάποιο γκελ. Παρόλα αυτά, οι επιλογές δεν είναι απαραίτητα κι οι καλύτερες, δεδομένου ότι πολλές υπέροχες ταινίες δεν παίρνουν καν διανομή στην Ελλάδα, οπότε περιμένουμε να τις δούμε σε φεστιβάλ ή σε τόρεντ.

Για παράδειγμα, πέρσι, το σωτήριο έτος 2018, δεν καταφέραμε ποτέ να δούμε στα σινεμά το Sorry to Bother You του Boots Riley, το Mid90s του Jonah Hill ή το Eighth Grade του Bo Burnham, ταινίες που όλες τους λατρεύτηκαν στο εξωτερικό. Τουλάχιστον, όμως, θα καταφέρουμε απ’ ό,τι φαίνεται να δούμε το In Fabric του Peter Strickland, το λατρεμένο cult horror διαμάντι που είδαμε πέρσι στις Νύχτες Πρεμιέρας και μιλήσαμε αναλυτικά με τον σκηνοθέτη του.

Μετά τα υπέροχα Katalin Varga, Berberian Sound Studio και The Duke of Burgundy, ο Strickland φτιάχνει μια φετιχιστική ταινία γύρω από ένα κόκκινο φόρεμα που θέλει το κακό των ανθρώπων που το φοράνε, κι η αγαπημένη μας Α24 φροντίζει σιγά σιγά να το δούμε και στις αίθουσες. Με το καλό και Ελλάδα. Θαυμάστε λοιπόν το trailer:

Best of internet