Quantcast

To «Sorry to Bother You» θα γίνει μάλλον η αγαπημένη μας cult sci-fi κωμωδία για το 2018

Έχουμε trailer, έχουμε αφίσα, μόνο η ταινία μένει

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2018

Τα φετινά νέα από το Sundance, δηλαδή το κινηματογραφικό φεστιβάλ που αποτελεί την Μέκκα του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά, περιείχαν και μια λεπτομέρεια που τράβηξε την αμέσως την ευερέθιστη προσοχή μας. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα του Sundance περιελάμβανε το Sorry to Bother You, το οποίο αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Boots Riley, γνωστού κυρίως ως ράππερ των λατρεμένων μας The Coup.

Έχοντας ένα εκπληκτικό καστ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Lakeith Stanfield (τον αγαπημένο μας Darius από το Atlanta, αλλά και από τα Selma, Dope και Get Out), Tessa Thompson (Creed, Thor Ragnarok, Westworld), David Cross, Patton Oswald, Danny Glover και Armie Hammer, η ταινία θα είναι μια μαύρη πολιτική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας στον κόσμο του επιθετικού marketing. Η μουσική φυσικά θα είναι των The Coup, με την συνδρομή επίσης των Tune-Yards.

ΟΚ, δεν είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα θα είναι πετυχημένο ως αποτέλεσμα (μέχρι στιγμής οι κριτικές είναι διχασμένες προς καλές), αλλά σίγουρα έχουμε ψηθεί για μια ντελιριακή εμπειρία σαν αυτή που υπόσχεται το πρώτο trailer της ταινίας:

Επίσης, εδώ και η εκπληκτική πρώτη αφίσα του Sorry to Bother You, το οποίο αναμένεται τον Ιούλιο:

Best of internet