Quantcast
POLITIX

“Είμαι Straight. Είμαι Ελληνίδα”: H Ουράνια Μιχαλολιάκου απαντά στο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη (VIDEO)

Αν δεν σας αρέσουν τα αυτονόητα της Μαίρης, πάρτε γραμμή από την μικρή ναζιστριούλα


Τσαγκ · 10 Φεβρουαρίου 2017

Με έναν τελείως ασύνταχτο λόγο, η κόρη του φίρερ της χρυσής αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου, εξαπολύει εθνικιστικό εμετό και “απαντάει” στο προχτεσινό βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη.

ΠΡΟΣΟΧΗ, το βίντεο αυτό ενδέχεται να σας προκαλέσει στομαχικές διαταραχές, εμάς μας προκάλεσε.

Με ευφράδεια παράγοντα του Εδεσσαϊκού και φόντο κάποια βιβλία για να τις δώσουν και κάποιο κύρος στους οπαδούς του οικογενειακού της κόμματος, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, αραχτή και λάιτ, ξερνάει τις ξενοφοβικές τις παρόλες, εμπλουτισμένες με σχολιασμό περί πολιτικής ορθότητας που σκοπό έχουν, κάπως να καταλήξουν, στον “ρατσισμό που δέχεται ο Έλληνας στην χώρα του”.

Ο στόχος του μονολόγου της κόρης του ηγέτη των νεοναζί, όπως φαίνεται και από τα σχόλια του βίντεο στο youtube είναι για να αγγίξει τις “ευαίσθητες χορδές” των ομοϊδεατών της, που στον φαντασιακό τους κόσμο πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης.

ourania2 ourania

Ενδεικτικά comments ατόμων που πάτησαν like στο παραπάνω video.

Πάντως η Ουρανία δεν είναι η μόνη ΑΙΛΗΝΗΔΑ που θίχτηκε από το βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη. Η ερμηνεύτρια του “Άμα θέλεις μπουμ μπουμ, ίσως και να μπουμ μπουμ” Σαμπρίνα, με ανάρτηση της στα social media “κατακεραυνώνει” και αυτή με την σειρά της το βίντεο της Συνατσάκη.

sabrina_anartisi

Κρίνοντας από τις αντιδράσεις, πρέπει να έτσουξε πάρα πολύ τους ακροδεξιούς η τεράστια ανταπόκριση που είχε, ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους, το “Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι πρόσφυγας” βίντεο της Συνατσάκη.

 

Best of internet