Quantcast
THE STREAM

Ζόρικος Πολωνός ζογκλέρ δάγκωσε αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει στα Χανιά

Ο 39χρονος ζογκλέρ προέβαλε σθεναρή αντίσταση στις αρχές, με αποτέλεσμα να τον περιμένει το Πλημμελειοδικέιο


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2016

Άρωμα νομού Ηλείας έχει η είδηση που μας έρχεται από τα Χανιά, όπου Πολωνός ζογκλέρ συνελήφθη προβάλλοντας έντονη αντίσταση κατά της αρχής, δαγκώνοντας το όργανο.

912799

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ζογκλέρ βρισκόταν στη μέση του δρόμου και πραγματοποιούσε ποικίλα τρικ, όταν οι αρχές του έκαναν ντου για να τον απομακρύνουν. Εκείνος, όμως, δεν ψηνόταν ιδιαίτερα να ακολουθήσει τα όργανα, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, βρίζοντας (οι Χανιώτες έμαθαν, λογικά, τη λέξη “Kurwa”) και δαγκώνοντας ένα από αυτά.

astynomia-4-696x388

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Συνελήφθη, σήμερα (03.12.2016) το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, σήμερα (03.12.2016) το πρωί σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 39χρονος αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία του προσπαθώντας να απομακρυνθεί από το σημείο του ελέγχου, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σέβας.

Best of internet