Quantcast
THE STREAM

Γιαγιά μηνύει την KFC και ζητάει 20.000.000 δολάρια αποζημίωση γιατί ο κουβάς που αγόρασε δεν είχε πολύ κοτόπουλο

Στηρίζουμε την κυρία Wurtzburger


Τσαγκ · 25 Οκτωβρίου 2016

H Anna Wurtzburger από την Νέα Υόρκη, αγόρασε το καλοκαίρι, έναν κουβά με κοτόπουλο KFC άξιας 20 δολαρίων. Αυτός ο κουβάς, ήταν μια σπάνια πολυτέλεια που προσέφερε στον εαυτό της, όμως σοκαρίστηκε, όταν συνειδητοποίησε ότι η ποσότητα στον κουβά ΔΕΝ έμοιαζε καθόλου με αυτό που είχε δει στις διαφημίσεις.

20dollarbucket-1300x680

Όπως ανέφερε στην New York Post  :

<<Έφτασα σπίτι και είπα ” Που είναι το κοτόπουλο;” νόμιζα ότι η ποσότητα του κουβά θα έφτανε για περίπου 2 γεύματα.>>

και συνέχισε

<<Τελικά παίρνεις μισογεμάτο κουβά, αυτό είναι ψεύτικη διαφήμιση. Δεν μπορείς με αυτό να ταΐσεις ολόκληρη την οικογένεια, τα κομμάτια είναι μικρά.>>

H 64 χρονη Νεοϋορκέζα χήρα, τα πήρε στο κρανίο και τηλεφώνησε στα κεντρικά της εταιρίας στην Georgia για να διαμαρτυρηθεί. Οι υπεύθυνοι των KFC της απάντησαν, ότι στις διαφημίσεις, εξέχει από τον κουβά το κοτόπουλο, για να μπορεί να το βλέπει το κοινό της διαφήμισης.

SAN RAFAEL, CA - OCTOBER 30: A bucket of KFC Extra Crispy fried chicken is displayed October 30, 2006 in San Rafael, California. KFC is phasing out trans fats and plans to use zero trans fat soybean oil for cooking of their Original Recipe and Extra Crispy fried chicken as well as other menu items. KFC expects to have all of its 5,500 restaurants in the U.S. switched to the new oil by April 2007. (Photo Illustration by Justin Sullivan/Getty Images)

ra Crispy fried chicken as well as other menu items. KFC expects to have all of its 5,500 restaurants in the U.S. switched to the new oil by April 2007. (Photo Illustration by Justin Sullivan/Getty Images)

Η κα Wurtzburger, δεν έφαγε αμάσητη την απάντηση της εταιρίας και τους απάντησε, ότι άμα θέλουν να βλέπει ο κόσμος το κοτόπουλο, να το βάλουν σε ένα πιάτο. Τους είπε επίσης ότι αυτά που της λένε είναι ένα μάτσο μαλακίες και ότι όταν αγοράζει κάτι θέλει να είναι ακριβώς αυτό που της έταξαν.

Τέρμα με τις ψευτοδικαιολογίες σκέφτηκε και η γιαγια που ζει από την πρόνοια,  προσέλαβε έναν δικηγόρο, ζητώντας από τα KFC να αποσύρουν την ψεύτικη διαφήμιση τους και να της δώσουν 20.000.000 δολάρια αποζημίωση για της ζημιές που της προκάλεσαν.

Τα KFC απάντησαν ότι η μήνυση δεν ευσταθεί.

 

Best of internet