Quantcast
THE STREAM

Στη Γιούτα αποκήρυξαν με ψήφισμα την πορνογραφία ως μια επικίνδυνη επιδημία

Οι Μορμόνοι κηρύσσουν πόλεμο στις τσόντες


President Creed · 20 Απριλίου 2016
Την προσοχή του κόσμου προσπαθεί να εφιστήσει η πολιτεία της Γιούτα στους κατοίκους της, επειδή σέρνεται λέει η αρρώστια της τσόντας και γι’ αυτό μαζεύτηκαν στο πολιτειακό κοινοβούλιο του Σολτ Λέικ Σίτι διάφοροι creepy μορμονομαχητές ενάντια στην τσόντα.
Ως μια επιδημία που νομιμοποιεί τη βία κατά των γυναικών και αποθαρρύνει το γάμο κήρυξε το πολιτειακό κοινοβούλιο την πορνογραφία, χαρακτηρίζοντάς την «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία».

 

Φυσικά στη Γιούτα υπάρχουν πάρα πολλοί Μορμόνοι, οι οποίοι και υποστήριξαν το ψήφισμα του Κυβερνήτη και του πολιτειακού κοινοβουλίου, θεωρόντας ότι έτσι καταπολεμούν το τράφικινγκ και τους βιασμούς.

Ωστόσο το ψήφισμα δεν θέτει εκτός νόμου την προνογαφία, αλλά καλεί σε επιστημονικές έρευνες για τις επιπτώσεις της πορνογραφίας, σε πρωτοβουλίες στον τομέα της εκπαίδευσης και σε επενδύσεις για μέτρα πρόληψης.

Το μόνο αξιοσημείωτο τμήμα της κίνησης του ρεπουμπλικανού κυβερνήτη είναι ξεχωριστή τροπολογία που υποχρεώνει τεχνικούς υπολογιστών να αναφέρουν στην αστυνομία τυχόν εύρεση παιδικής πορνογραφίας σε υπολογιστές που καλούνται να επισκευάσουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Μορμόνοι μπορεί μεν να κύρηξαν πόλεμο στην πορνογραφία, αλλά έρευνα του 2009 δείχνει ότι κατα τ’ άλλα είναι οι μεγαλύτεροι τσοντάκηδες των ΗΠΑ. Αυτή η έρευνα του Χάρβαρντ έδειξε ότι οι κάτοικοι της Γιούτα οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους Μορμόνοι, είχαν τα πρωτεία της κατανάλωσης πορνογραφικού υλικού σε πανεθνικό επίπεδο.

 

Best of internet