Quantcast
THE STREAM

Φωτεινά μυαλά πετούν γουρουνοκεφαλή έξω απ’το Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού στην Καβάλα

Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ προσφυγικού πολιτισμού


LUBEN CREW · 15 Απριλίου 2016

 

Δεν έχει όρια η ανθρώπινη βλακεία σε αυτό τον τόπο, αγαπητοί φίλοι. Παρά τη μακρά ιστορία από δείγματα σκατοψυχιάς, μετά τις γουρουνοκεφαλές που άφηναν σε στρατόπεδα και hotspot κουκλουξκλανικοί σκατάνθρωποι, αυτή τη φορά η παράνοια περνάει σε άλλο λέβελ.

Σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν γουρουνοκεφαλές στο υπό ανέγερση Μουσείο Ελληνικού Προσφυγικού Πολιτισμού στην Καβάλα. Λίγα πράγματα βγάζουν νόημα πλέον και αυτός ο ακτιβισμός σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Πλέον για τους ανεγκέφαλους κουκλουξκλανέους της Άνω Ραχούλας αρκεί η λέξη “Προσφυγας” για να αρχίσουν να πετάνε γουρουνοκεφαλές προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μάλιστα, αυτοί οι φωστήρες που πέταξαν τις γουρουνοκεφαλές, έγραψαν στο εργοτάξιο με μαύρο σπρέι “Έξω οι Τούρκοι Πράκτορες”.

 

1_11

 

Διαβάζουμε στο τηλεγραφικό ρεπορτάζ του proininews.gr:

Στις 2 σήμερα τα ξημερώματα περαστικοί διαπίστωσαν ότι πλησίον του Μεντρεσέ (Καμάρες) άγνωστοι είχαν πετάξει κομμένο κεφάλι γουρουνιού. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Είναι το δεύτερο ίδιο περιστατικό. Το πρώτο είχε γίνει στην Παλιά Μουσική (Παναγία) τον Φεβρουάριο του 2011.

 

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2011 όταν άγνωστοι είχαν καρφώσει με μαχαίρι στην πόρτα του Χαλίλ Μπέη Τζαμί (Παλιά Μουσική), το οποίο λειτουργεί από το δήμο Καβάλας ως χώρος τέχνης και πολιτισμού, μια γουρουνοκεφαλή.

 

Δε μπορούμε με τίποτα να μαντέψουμε από ποιό πολιτικό χώρο προέρχονται αυτές οι διάνοιες που κρύβονται πίσω από αυτό τον ακτιβισμό.

 

 

 

Best of internet