Quantcast
POLITIX

Κόμμα ΝΙΚΗ: Τι είναι το νέο χριστιανόπληκτο φρούτο που κονομήσαμε από τις εκλογές

Ο πιο ORTHODOX BROTHERS συνδυασμός που μπορεί να βάλει την ανιψιά του Παΐσιου στη Βουλή


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2023

Ένα από τα αδιαμφισβήτητα ταυτοτικά χαρακτηριστικά της κάλπης στην Ελλάδα είναι ότι ενίοτε παράγει μαγικά αποτελέσματα. Ένα τέτοιο ήταν ασφαλώς η μυστηριώδης επαναμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας. Υπάρχει όμως ένα ακόμη καλύτερο και είναι η είσοδος του κόμματος ΝΙΚΗ στις ζωές μας, που χωρίς να το ξέρει κανείς βγήκε 6ο στις κάλπες με 2.92% και 172 χιλιάδες ψήφους (περνώντας πάνω από τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιάνη Βαρουφάκη), με αποτέλεσμα να φτάσει ένα χειρόγραφο Ιησού μακριά από το να μπει στη Βουλή.

Παρότι κανείς δεν είχε δώσει σημασία, το ΝΙΚΗ κάνει πραγματάκια εδώ και μήνες. Σε κάθε περίπτωση, το άκυρο που έριξε ο Άρειος Πάγος σε διάφορα δημοκρατικά κατεβάσματα όπως αυτά του Κασιδιάρη, του Μπογδάνου και της Λατινοπούλου βοήθησε αρκετά με τα ποσοστά τους:

Η αναφορά στα χειρόγραφα (υπενθυμίζουμε ότι ο Βελόπουλος είναι μόνος εξουσιοδοτημένος πωλητής τους στη χώρα) δεν είναι τυχαία. Το κόμμα είναι ένα τυπικό δείγμα του πατριωτικοχριστιανοβαρεμένου χώρου, όπως εύκολα φαίνεται από το βιογραφικό του προέδρου του κόμματος, Δημήτρη Νατσιού:

«Ο Δημήτρης Ιω. Νατσιός γεννήθηκε το 1965 στο Μοσχοχώρι Πιερίας. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από την ΘεολογικήΣχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διακονεί την Παιδεία εδώ και 30 χρόνια ως μάχιμος δάσκαλος, σε σχολεία των Κυκλάδων και του Κιλκίς.»

Ο βορειοελλαδίτης κ. Νατσιός είναι λοιπόν δάσκαλος και θεολόγος με βαρύ τηλεοπτικό βιογραφικό που τον έχει κάνει αναγνωρίσιμο στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι σπόντες περί πολύτεκνης οικογένειας και ΔΕΑ στον στρατό μας κάνουν την τέλεια προετοιμασία για το τι τέλεια πραγματάκια θα διαβάσουμε παρακάτω. Δηλαδή για τον αγώνα κατά της δήθεν σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης:

«Ανελλιπώς, εδώ και 25 χρόνια, γράφει άρθρα σε εφημερίδες του Κιλκίς, της Κατερίνης και σε διάφορα πανελλαδικά περιοδικά, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έχει εκδώσει 12 βιβλία, που πραγματεύονται, κυρίως, θέματα της Παιδείας. Επί μια δωδεκαετία, παρουσίαζε και είχε την επιμέλεια της εκπομπής «Γράμματα Σπουδάματα» στους τηλεοπτικούς σταθμούς «4Ε» και «Δίον τηλεόραση». Με ασίγαστη φλόγα και άδολη αγάπη για τα τιμαλφή του Γένους μας και το μέλλον των παιδιών μας, έχει οργώσει κάθε γωνιά της Ελλάδας με περισσότερες από 350 ομιλίες, αγγίζοντας και αφυπνίζοντας πολλές ψυχές σε θέματα Πίστεως και Πατρίδος. Αγωνίζεται με σθένος κατά των επικίνδυνων σχολικών βιβλίων Γλώσσας, Ιστορίας και Θρησκευτικών, όπως και της σεξουαλικής δήθεν διαπαιδαγώγησης.»

Και προφανώς, συμμετείχε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία:

Όσον αφορά τις θέσεις του κόμματος, η ΝΙΚΗ αυτοσυστήνεται περίπου ως «ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, μόνο Ρωμιοσύνη». Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται ψηστικό:

«Μία γνήσια πατριωτική φωνή, που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς “δεξιές” κι “αριστερές” παρωπίδες ή γενικόλογους “πατριωτισμούς” αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες.»

Σε πιο συγκεκριμένα ζητήματα, βλέπουμε από ιδέες για ελλάνιο Χόλιγουντ και monetization των μύθων του Αισώπου:

Μέχρι ένα πρόγραμμα απόδοσης υπηκοότητας βγαλμένο από την αρχαία Αθήνα, αν αυτή έκανε παιδί με το Αμερικάνικο Νότο (πριν τον εμφύλιο):

Σε τι διαφέρει λοιπόν η ΝΙΚΗ από την Ελληνική Λύση, για όσους είναι λάτρεις του χώρου και θέλουν να έχουν γνώση του τι κινείται εκεί; Μα φυσικά στην πανίσχυρη στρατολόγηση που έκανε για να αποκτήσει βάθος το ρόστερ των υποψήφιων βουλευτών. Αναφερόμαστε στην ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου. Μπορεί να ακούτε ότι ο Παΐσιος έχει ανιψιά πρώτη φορά στη ζωή σας, αλλά αυτό καθόλου δεν την εμπόδισε να πάρει 1281 σταυρούς στον νομό Ιωαννίνων όπου κατέβηκε, περισσότερο δηλαδή κι από τους δύο υποψήφιους του Βελόπουλου:

Η κυρία Εζνεπίδου είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με το γνωστό προοδευτικό ekklisiaonline, η κ. Εζνεπίδου δήλωσε το εξής για την υποψηφιότητά της:

Η θεία φαίνεται να έχει ιδιαίτερα κοντινή σχέση με τα θεία, δεν θα πούμε ψέματα:

Επίσης, ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής είναι και βιογράφος του πιο viral Αγίου και μύστης των ανατολικών θρησκειών. Γκουρού για κάθε γούστο, σα να λέμε:

Οκ, πειστήκαμε να ψηφίσουμε ΝΙΚΗ στις επόμενες εκλογές, αφού χάσαμε την ευκαιρία να το κάνουμε σε αυτές.

 

 

Best of internet