Quantcast
THE STREAM

Τι άλλο θα σκεφτούν στην Πέλλα: Γουρουνοκεφαλές σε στρατόπεδο για να μην εγκατασταθούν πρόσφυγες

Πρώτα φωτιά σε hot spot, μετά όργωμα αεροδιαδρόμου για να μη στηθούν σκηνές και σήμερα αυτό


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2016

Τα θεάρεστα έργα δε σταματούν στο νομό Πέλλας: μετά την πυρπόληση στρατοπέδου που προοριζόταν για hot spot και το όργωμα αεροδιαδρόμου για να μη στηθούν σκηνές, οι ευρηματικοί υποψήφιοι για Νόμπελ Έλληνες πέταξαν γουρουνοκεφαλές στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη, προληπτικά μάλιστα, για να μην προλάβει καν να οριστεί ως χώρος εγκατάστασης.

1_3

DSCF2922

2_517

CcvcNLYWEAAdYd6

Να σημειωθεί πως οι γουρουνοκεφαλές μόνο τυχαίες δεν ήταν, καθότι οι Μουσουλμάνοι θεωρούν ακάθαρτο ένα χώρο που έχει μολυνθεί με αίμα χοίρου, με αποτέλεσμα να μην εγκαθίστανται στον εν λόγω χώρο, όπως εν προκειμένω στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη.

3_421

Άγνωστοι έριξαν γουρουνοκεφαλές στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη, στη Σκύδρα, προκειμένου να μην πάνε εκεί μουσουλμάνοι πρόσφυγες.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Λόγος της Πέλλας, ο ρατσισμός φανέρωσε το απαίσιο πρόσωπό του προληπτικά, χωρίς να έχει αποφασιστεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος για τη φιλοξενία προσφύγων.

Σε περίπτωση που το έδαφος «μολυνθεί» με αίμα χοίρου, οι Μουσουλμάνοι το θεωρούν ακάθαρτο και αρνούνται να μείνουν εκεί.

Κρίμα να μην υπάρχει Νόμπελ σε επίπεδο νομών και δήμων, η Πέλλα θα χε ανέβει 200 θέσεις στο ranking αυτήν την εβδομάδα.

Best of internet