Quantcast
THE STREAM

Ο Τσάρλι Σην αποκάλυψε σε συνέντευξη οτι είναι φορέας ΗΙV (VIDEO)

Δεν ψηνόταν πια να πληρώνει τη σιωπή όσων τον εκβίαζαν οτι θα τον καρφώσουν στα τάμπλοηντ


THE NEWSROOM · 17 Νοεμβρίου 2015

Βαριές δηλώσεις έκανε ο Τσάρλι Σήν, γνωστός από το ρόλο του στο Two and a Half Men  για τη φάση που παίρνει κόκα και διαλύει δωμάτια ξενοδοχείων ή για τότε που κυνηγούσε μια πρώην του για να της επιτεθεί. Ή για τότε που αρραβωνιάστηκε μια πορνοστάρ και συγκατοικούσε με άλλη μια, ή για τη φάση που έπαθε εγκεφαλικό από την κόκα το 1998 και τέλοσπάντων το πιάσατε πάνω κάτω το νόημα.

Σήμερα ο ίδιος έδωσε μια συνέντευξη στην οποία ανακοινώνει οτι εδώ και 4 χρόνια έχει διαγνωστεί ως οροθετικός, δηλαδή φορέας του ιού HIV που εν τέλει προκαλεί και το AIDS.

Ακούγεται οτι ο Sheen τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον έμενε έγκλειστος σπίτι του και του έρχονταν ντελίβερι διάφορες πορνοστάρ οι οποίες υπέγραφαν και ιδιωτικό συμφωνητικό οτι δεν θα μεταφέρουν καμία πληροφορία για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του.

 

sheen 1

 

Για όλα αυτά φυσικά ο Τσάρλι Σην έσκαγε πάρα πολλά λεφτά, αλλά μόλις διαγνώστηκε με ΗΙV και μαθεύτηκε σε κάποια άτομα η κατάσταση της υγείας του, ε, τότε χρειάστηκε να πληρώσει ακόμα περισσότερα λεφτά:

He said he revealed the diagnosis to people he thought he trusted, but some of them demanded money to keep the information to themselves. He paid those people “in the millions,” he said.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ο Charlie Sheen έκανε την αποκάλυψη για χάρη της ορατότητας και της απενοχοποίησης των οροθετικών και σε καμία περίπτωση δεν βγήκε να το πει μόνος του για να μην πληρώνει πια τις βίζιτες που τον εκβίαζαν ότι θα αποκαλύψουν οτι είναι οροθετικός.

One of those people, he said was a prostitute who entered his bathroom, took a cellphone picture of his medication and threatened to sell the image to tabloids.

 

O Σην πάντως είναι πιθανό να συνεχίσει να γεμίζει την τηλεόραση με κρύα αστεία και κατεστραμμένους ρόλους, μιας και το προσδόκιμο ζωής για τους οροθετικούς σε θεραπεία είναι σχεδόν εξισωμένο πλέον με έναν μη οροθετικό.

 

 

 

 

 

Εντωμεταξύ στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε το AIDS από το HIV.

Screen Shot 2015-11-17 at 3.46.39 PM

Best of internet