Quantcast

Συνετίστηκε μετά την επίπληξη του Abaluben ο Σπόραρ, διέψευσε ότι θεωρεί άξια πρώτη την ΑΕΚ

Έβαλε μυαλό

THE NEWSROOM

14 Ιουνίου 2023

Γράφαμε χθες για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Σπόραρ, ο οποίος νομίζοντας μάλλον ότι ζει σε κάποια φλώρικη χώρα που το να παραδέχεσαι τον αντίπαλο είναι κάτι που δείχνει μεγαλείο ψυχής, είπε πως η ΑΕΚ ήταν άξια πρωταθλήτρια. Η συγκεκριμένη δήλωση ήταν ντροπή για το εγχώριο ποδόσφαιρο και ως σελίδα νιώσαμε την ανάγκη να τον επιπλήξουμε.

Λίγες ώρες μετά ήρθε η δικαίωση αφού ο Σλοβάκος γκολεαδόρ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα story στο ίνστα. Στο story αυτό μάλιστα απεικονίζεται ο ίδιος να έχει πιάσει από το λαιμό τον Τζαβέλλα σε ένα από τα ντέρμπι με την ΑΕΚ τη χρονιά που μας πέρασε. Σε αυτό αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς! Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός»

Στο γκολ μπορεί να έχει ένα θέμα, αλλά επικοινωνιακά δεν παίζεται ο Σπόραρ

Best of internet