Quantcast
THE STREAM

Τον καλύτερο Καραμανλή θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάμποσοι βουλευτές της ΝΔ

Έρχεται η στιγμή που όλοι περιμέναμε; Κάμερα σε μας


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2024

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε, αγαπητές φίλες και φίλοι; Η φάπα (τηρουμένων των αναλογιών) που έφαγε η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όπως φανερώθηκε στην χθεσινή εξαντλητική (κράτησε 5 ώρες και μίλησαν 37 άτομα) συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Ήταν η πρώτη τέτοια διαδικασία μετά τις εκλογές και τον ανασχηματισμό.

Εκεί οι γαλάζιοι βουλευτές γκρίνιαξαν για τις επιδόσεις του κόμματος και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο θεωρούν ότι κόστισε στην κυβέρνηση χωρίς να φέρει κάποιο κέρδος. Μάλιστα, έπεσαν μπηχτές όχι μόνο στον πολύ κοντινό του Μητσοτάκη Άκη Σκέρτσο, ο οποίος φαίνεται ότι συμμετείχε σε γεύμα πανηγυρισμών για την ψήφιση, αλλά και στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία παρεβρέθηκε στο ίδιο σκηνικό ή σε κάτι αντίστοιχο.

Έχουμε και νούμερα για αυτή την μερίδα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή “Live News” του Mega, όλα αυτά οδήγησαν κάπου 25 βουλευτές της ΝΔ να μην θέλουν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου να εκλεγεί ξανά Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Από αυτούς, οι 15 θέλουν τον Κωστάκη Καραμανλή για ΠτΔ.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, υπάρχουν άνθρωποι αρκετά γενναίο που δε φοβούνται να γίνει το Προεδρικό Μέγαρο ταβέρνα. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας – το βαρύ όνομα του Κώστα του Καραμανλή, Δεύτερου του Ονόματός του, έχει ξανακουστεί αρκετές φορές. Μάλιστα, τότε ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι θα μπορούσε και να τον στηρίξει, αν είναι υποψήφιος. Πάντως, ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι γουστάρει Σακελλαροπούλου και η πλευρά του ανακοίνωσε ότι το θέμα δεν είναι του παρόντος, οπότε δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα πάει αυτή η βαλίτσα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

 

 

Best of internet