Quantcast
THE STREAM

Μύκονος: Hustler αστυνομικίνα βούτηξε το χρυσό chain κρατούμενης

Μην την βλέπετε έτσι είναι χρυσό κορίτσι


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2024

(Παραλίγο επιτυχημένη) hustler αποδείχτηκε μια υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ. Η αστυνομικός αποφάσισε να βουτήξει την αλυσίδα μιας κρατούμενης, η οποία είναι υπήκοος Συρίας. Η δε αλυσίδα όχι μόνο ήταν χρυσή, αλλά είχε πάνω της μια χρυσή λίρα Αγγλίας. Ολόκληρο το κόσμημα έχει αξία 2500 ευρώ περίπου.

Δυστυχώς για αυτή, η ερήμην της Σύριας φέρμα που έκανε έγινε αντιληπτή, καθώς το έκανε μπροστά στις κάμερες του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Στο διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό η αστυνομικός έχει καταγραφεί να παίρνει την αλυσίδα από τον χώρο που φυλάσσονται τα σχετικά αντικείμενα. Το περιστατικό συνέβη στις 17/6, ώρα 12:42.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομικός πιάστηκε επίσης να μην έχει καταγράψει την αλυσίδα στο κατάλληλο βιβλίο που καταγράφονται τα υπάρχοντα των κρατούμενων, ώστε όλα να γίνουν πιο εύκολα. Πάντως, εντέλει συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και χωρίς πολλά πολλά παραδέχτηκε ότι έκλεψε την αλυσίδα, την οποία και παρέδωσε.

Εντάξει, μπορεί απλά να ήταν συλλέκτρια σπάνιων νομισμάτων.

(πηγή)

 

Best of internet