Quantcast
THE STREAM

Κασσελάκης για τουαλέτες στον στρατό: «Σεξιστικό το όνομα Καλλιόπη, να ονομαστούν Κούλης»

Η πρόταση που δεν περιμένατε να ακούσετε


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2024

Πριν καν μπει φαντάρος ξεκίνησε τις προτάσεις για τη μεταρρύθμιση της θητείας ο Στέφανος Κασσελάκης. Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δηλαδή βασικά ο ίδιος ο Λιάγκας του έπιασε την κουβέντα ακριβώς έξω από τις πύλες του στρατοπέδου στη Θήβα και στα πρώτα λεπτά της “συνέντευξης” (η οποία ξεκίνησε υπερβολικά passive aggressive) η συζήτηση πήγε στην «Καλλιόπη», δηλαδή το αρχαίο ψευδώνυμο των τουαλετών στον στρατό.

Όσο γνωρίζουμε εμείς, πλέον κανείς δε λέει τις τουαλέτες «Καλλιόπη», οπότε δε μας κάνει και φοβερή εντύπωση που ο Κασσελάκης δεν είχε ιδέα περί Καλλιόπης. Σε κάθε περίπτωση, όταν το έμαθε αντέδρασε έντονα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λιάγκας τον ρώτησε αν θα είχε πρόβλημα να καθαρίσει την Καλλιόπη, κοινώς να εκτελέσει υπηρεσία τουαλέτας.

Αφενός, ο Κασσελάκης δήλωσε ότι θα είχε πρόβλημα αν δεν του ζητούσαν να καθαρίσει τουαλέτες, διότι θα ήθελε να είναι ίσος με τους άλλους φαντάρους (οκ, είμαστε σίγουροι ότι αυτοί που θα κάτσουν 10 μήνες θα το εκτιμήσουν πολύ αυτό) Επίσης, βρήκε το όνομα Καλλιόπη σεξιστικό, και εξέθεσε και τις ιδέες του για το πως θα μπορούσε να γίνει.

Δείτε μετά το 10ο λεπτό:

«Υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η “Καλλιόπη”. Να λέγεται “Καλλιόπος” ή “Κούλης” ξέρω ‘γω.»

Κανονικά ο Μητσοτάκης πρέπει να περιμένει καρτερικά 17 μέρες για να απαντήσει, αυτό απαιτεί η ευγενής άμιλλα.

Best of internet