Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ στα Εξάρχεια, η Δέσποινα Βανδή έδωσε συγχαρητήρια στον διασώστη Ι. Αποστολόπουλο

Η πιο 2023 στιγμή της χρονιάς συνέβη την Τρίτη που μας πέρασε σε κινηματογράφο στα Εξάρχεια


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2023

Μια συνάντηση που πριν λίγα χρόνια θα μας φαινόταν 101% σουρεαλιστική έγινε το βράδυ της Τρίτης (20/6) στα Εξάρχεια, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στην προβολή της ισπανοελληνικής ταινίας «Meditteraneo» που γινόταν από το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ στον κινηματογράφο ΒΟΞ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Εκεί πέτυχαν τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο, στον οποίο έδωσαν συγχαρητήρια για τη δράση του. Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να δήλωσε ότι όταν «μαζί με το κακό υπάρχει η ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα» και ότι θα ήθελε και η ίδια να συμβάλλει με κάποιον τρόπο. Ο Ι. Αποστολόπουλος της απάντησε ότι η στάση της είναι σημαντική. Σε μια πιο παππούς στιγμή, ο Μπισμπίκης είπε «να τον χαίρεστε» σε κάποιο άτομο από το σόι του διασώστη.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι παρά τις καταγγελίες του προς το Λιμενικό Σώμα για επαναπροωθήσεις μεταναστών και προσφύγων (οι οποίες τελικά δεν ήταν και τοοοοόσο εξωφρενικές όσο ισχυρίζονταν διάφοροι), ο Ι. Αποστολόπουλος έφτασε στο παρατσάκ από το να παρασημοφορηθεί για την δράση του από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μια ιδέα της οποίας ο τορπιλισμός ανακοινώθηκε από τον Μπογδάνο (!). Αν μη τι άλλο, είναι μια ιστορία που υπενθυμίζει διακριτικά το πόσο Ελλάδα είμαστε τελικά, διότι ένα χρόνο μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωνε ότι ο διασώστης «υβρίζει την Ελλάδα» και τέτοια.

Πάντως, θα μπορούσε κανείς να πει ότι στο τέλος αντί από την Σακελλαροπούλου, βραβεύτηκε από την Δέσποινα Βανδή, κάτι που το 98.7% των Ελλήνων θα θεωρούσε καλύτερο.

Best of internet