Quantcast
THE STREAM

Εμπλοκή γνωστού ρασοφόρου που έσπαγε ΑΤΜ δείχνει να έχει η υπόθεση των Παλαιοχριστιανών από την Κορινθία

Ειλικρινά, ο «ΑΝΤΙΟ ΚΕΪΚ» είναι ο μόνος που έλειπε από αυτή την υπόθεση


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2024

Όλο και πιο αλλόκοτα (ή προβλέψιμα, αν είστε στο κατάλληλο μήκος κύματος) εξελίσσεται η υπόθεση με τους Παλαιοχριστιανούς στην ορεινή Κορινθία. Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας είναι νυν τηλεεργαζόμενος και πρώην οργανωμένος Χρυσαυγίτης, η τελευταία φήμη που ακούγεται στα δελτία είναι ότι ο διάσημος/διαβόητος στο πανελλήνιο Πατέρας Κλεομένης είναι γαμπρός της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών και πατέρας του εγγονιού τους – το βρέφος που φαίνεται να μην έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλεομένης φέρεται να έχει παντρευτεί την κόρη του 45χρονου Μανώλη και να έχουν κάνει ένα παιδί. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο γνωστός πατέρας της οικογένειας είπε το εξής:

«Η κόρη μου είναι κανονικά παντρεμένη και είναι ενήλικη.»

Όταν δε τον γνώρισαν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού:

«Τον έχουν γνωρίσει και τα κανάλια. Ο σύζυγος είναι αυτός που είναι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημοσιοποιούμε την ιστορία όλου του σογιού μας επειδή κάποια εφημερίδα έγραψε ό,τι έγραψε.»

Γιατί μπορεί να τον έχουν γνωρίσει τα κανάλια; Μάλλον γιατί είναι famous. Η συνέχεια δόθηκε σε πάνελ – τρελό παρεάκι με τον Λιάγκα και τον Ανδρέα Καραγιάννη από το ekklisiaonline, ο οποίος τόνισε ότι ο Κλεομένης ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια και ότι τους «τους είχε υπό τη φτερούγα του».

Η άλλη δημοσιογράφος του πάνελ είπε ότι ο 45χρονος έδωσε στους αστυνομικούς τον Κλεομένη ως πατέρα του βρέφους. Ο Α. Καραγιάννης δεν επιβεβαίωσε τα περί πατρότητας, αλλά τόνισε ξανά ότι ο Κλεομένης ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια. Μιλάμε για αυτόν τον άνθρωπο, έτσι:

Τουλάχιστον η οικογένεια θα γλιτώσει το χάραγμα του Αντίχριστου, δεν είναι και λίγο αυτό.

Best of internet