Quantcast
THE STREAM

Βρέθηκε η διάνοια βουλευτής της ΝΔ από το περιστατικό στο σχολείο του γιου

Hint: Είναι το ίδιο απίστευτο ταλέντο που είναι πρόεδρος της επιτροπής για τα Τέμπη


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2024

Στον αφρό της επικαιρότητας αλλά για όλους τους λάθος λόγους βρίσκεται ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο βουλευτής παραδέχτηκε ότι αυτός είναι ο γονιός στο περιστατικό (για το οποίο γράφαμε χτές) που συνέβη σε ιδιωτικό σχολείο των ΒΠ, αμφισβητώντας φυσικά διάφορες πτυχές της ιστορίας.

Με βάση αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο κ. Μαρκόπουλος φέρεται να απείλησε τον μαθηματικό του γιου του επειδή του έβαλε κακούς βαθμούς, με τις απειλές να περιλαμβάνουν φράσεις όπως «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο υπουργείο». Μετά τα γαλλικά που άκουσε, ο καθηγητής ενημέρωσε τόσο το ΔΣ του σχολείου, όσο και τον σύλλογο γονέων. Επίσης, έχει ενημερωθεί η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας), ενώ σύμφωνα με τα αρχικά ρεπορτάζ υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες του διαλόγου – θέλουμε να πούμε ότι η καταγγελία μας φαίνεται αρκετά σοβαρή.

Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση του Δ. Μαρκόπουλου ήταν ότι τον λασπολογούν κι ότι η είδηση διογκώθηκε από «γνωστά κέντρα». Το αστείο είναι ότι θεωρεί σωστό να υπογραμμίσει ότι δεν ζητήθηκαν και δεν πάρθηκαν μέτρα κατά του καθηγητή (!). Προφανώς είναι τόσο φωτεινό μυαλό που πιστεύει ότι αυτό τον αθωώνει ή ακόμα καλύτερα, τον παρουσιάζει και γαμάτο:

Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται  κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής. 

Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός  παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου. 

Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε. 

Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς. 

Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν. 

Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι. 

Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μέρους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα.

Το άλλο αστείο είναι ότι σύμφωνα με τον ίδιο τον βουλευτή, όλα γίνονται επειδή είναι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό φροντίζει μόνος του να μας το θυμίζει με διάφορες κινήσεις που κάνει, όπως το να χαρακτηρίσει την επιτροπή «γουρλίδικη» επειδή κάποια μέλη της υπουργοποιήθηκαν (!!) :

Ή να χρησιμοποιήσει την έκφραση «το διασκεδάζω» (!!!) στα πλαίσια της κόντρας με τους άλλους βουλευτές.

Τελικά το μάζεψε:

Φαίνεται σοβαρός άνθρωπος γενικά, να τον κάνουν πρόεδρο του ΟΗΕ αφού τελειώσει από βουλευτής.

Best of internet