Quantcast
THE STREAM

Hardcore θεολογικό diss από οργισμένο Έλληνα παπά έφαγε ο Λιάγκας

Ορθόδοξο battle rap για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2024

Ποιος είπε ότι οι Έλληνες χριστιανοταλιμπάν δεν έχουν την ικανότητα να σταθούν σε ένα beef, και μάλιστα με θεολογικά επιχειρήματα; Αυτό ακριβώς έκανε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Σεραφείμ, ίσως ένας εκ των 10 πιο ομοφοβικών ανθρώπων στη χώρα. Στο πάνελ, εκτός από τον ίδιο και τον Λιάγκα, βρίσκονταν επίσης ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Η ατάκα στην οποία αναφερόμαστε είναι φυσικά η αιτιολόγηση του Π. Σεραφείμ ως προς το γιατί βρέθηκε στην εκπομπή:

«Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας.»

Κανονικά θα έπρεπε να έχει μικρόφωνο για να το ρίξει μετά από αυτή την ατάκα, αλλά ο Π. Σεραφείμ βρήκε την ενέργεια για να την πει και στον Τατσόπουλο. Αφορμή ήταν φυσικά το θρυλικό «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», φυσικά. Οπότε του πέταξε το εξής:

«Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο.»

Για να απαντήσει ο Τατσόπουλος ως εξής:

«Καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης.»

Γενικά, ωραίο content.  Μεταξύ Λιάγκα και Πατέρα Σεραφείμ υπήρξε και δεύτερος γύρος:

Γ.Λ.: Τον κοινωνικό νου διαθέτω πατέρα Σεραφείμ.

Π.Σ.: Ωραία, αυξήστε τον.

Γ.Λ.:Προσπαθώ, είμαι σε καλό δρόμο.

Π.Σ.: Εγώ έχω άλλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, να ρωτήσω ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Άριας και αν προέρχεται από το Νεκταρία.

Γ.Λ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήρθε να μας ειρωνευτεί ο Πατέρας Σεραφείμ, δεν το δέχομαι. Δεχτήκατε την πρόσκληση, μας είπατε και μπορντέλο.

Π.Σ.: Σας μίλησα για τον Άγιο Πορφύριο, μην τα ισοπεδώνετε όλα.

Γ.Λ.: Ήρθατε να μας κάνετε πλακίτσα.

Π.Σ.: Αν το θεωρείτε πλακίτσα, τότε παραιτηθείτε από αυτή τη θέση γιατί δεν σας αξίζει. Φύγετε από αυτή τη θέση, βλάπτετε τον λαό.

Best of internet