Quantcast
THE STREAM

Κάτοικος της Ατλάντα βρίσκει το σπίτι της γκρεμισμένο κατά λάθος γυρνώντας από διακοπές

Αυτό που συμβαίνει με τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις μέρες δηλαδή


THE NEWSROOM · 25 Οκτωβρίου 2023

Πολλά νεύρα φαίνεται ότι έχει μια κάτοικος της Ατλάντα, παρότι μόλις γύρισε από τις διακοπές της. Για τα νεύρα της βέβαια πιθανώς να ευθύνεται η κατά λάθος κατεδάφιση του σπιτιού της, όσο αυτή έλειπε: Ναι, φίλες και φίλοι, πριν ένα μήνα η Σούζαν Χότζσον επέστρεψε στο σπίτι της και το βρήκε χίλια κομμάτια.

Όπως είπε η Χότζσον σε συνέντευξη που έδωσε στο Associated Press:

«Είμαι έξαλλη. Όλο ξυπνάω και σκέφτομα, είναι όλο αυτό ένα αστείο ή κάτι τέτοιο; Έχω πάθει σοκ.»

Η γυναίκα έμαθε τη μοίρα του σπιτιού της με τον χειρότερο ίσως τρόπο. Ενώ ήταν διακοπές, μια γειτόνισσα την κάλεσε και τη ρώτησε αν είχε βάλει κάποιο συνεργείο να κατεδαφίσει το άδειο σπίτι. Η Χότζσον απάντησε «όχι» και η γειτόνισσα συνέχισε λέγοντας «Λοιπόν, είναι εδώ κάποιοι που μόλις κατεδάφισαν όλο το σπίτι, το γκρέμισαν όλο».

Μάλιστα, η γυναίκα υποστηρίζει ότι όταν ο γείτονας προσπάθησε να ρωτήσει τους εργάτες τι παίζει, αυτοί αγρίεψαν και «της είπαν να σκάσει και να κοιτάξει τη δουλειά της». Στη συνέχεια, η Χότζσον έστειλε ένα συγγενικό της πρόσωπο να δει τι συμβαίνει, το οποίο ζήτησε από τον προϊστάμενο στο “εργοτάξιο” να δει την άδεια του συνεργείου. Όταν ο προϊστάμενος την κοίταξε λίγο καλύτερα, ομολόγησε ότι έχει γίνει λάθος.

Το μόνο καλό για την Χότζσον είναι ότι αυτό φαίνεται να μην είναι η πρώτη της κατοικία. Όπως είπε η ίδια, το σπίτι είναι κλειστό (αλλά περιποιημένο) για 15 χρόνια:

«Έχει σφραγιστεί εδώ και 15 χρόνια περίπου και το κρατάμε σφραγισμένο, καλυμμένο, με κομμένο το γρασίδι και την αυλή καθαρή. Οι φόροι έχουν πληρωθεί και όλα ήταν οκ.»

Η άτυχη γυναίκα είπε ότι έχει ενημερώσει την αστυνομία κι ότι έχει μιλήσει με δικηγόρους, αλλά η κατάσταση παραμένει ασαφής:

«Είμαστε ακόμη στη διαδικασία του να ψάχνουμε τι θα κάνουμε. Συνεχίζουμε να πιέζουμε σε διάφορες κατευθύνσεις για να δούμε τι θα συμβεί.»

 

Tο εκπληκτικό είναι ότι σύμφωνα με την ίδια, η εταιρεία που γκρέμισε το σπίτι (ονόματι You Call It We Haul It)  δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί της. Όπως είπε:

«Πώς γίνεται οι άνθρωποι απλά να πάνε και να γκρεμίζουν την περιουσία κάποιου και μετά να την κάνουν; Πώς μπορούν να πιστεύουν ότι αυτό είναι οκ; Μακάρι να έρθουν να διορθώσουν το πρόβλημα που προκάλεσε.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να έρθουν και να διαλύσουν κάτι και μετά να φύγουν χωρίς να επιστρέψουν και να πει “Συγγνώμη. Τι πρέπει να κάνουμε για να το διορθώσουμε; Ήταν ατύχημα.” Δεν μου έδωσαν τίποτα.»

Το AP ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία δεν απάντησε σε ένα τηλεφωνικό μήνυμα που της άφησε το Σάββατο. Σε δήλωσή τους σε τοπικό κανάλι, η εταιρεία δήλωσε ότι διεξάγει έρευνα και ότι εργάζεται για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Αφού δεν της απάντησαν «έχει φύγει το παιδί», τυχερή είναι.

Best of internet