Quantcast
THE STREAM

Μπάχαλο σε εκπομπή για το Canadair επειδή δήμαρχος μιλά σε 3ο πρόσωπο για τον εαυτό του

Μάλλον φταίει το ότι είναι ο δήμαρχος Κιλκίς


THE NEWSROOM · 26 Ιουλίου 2023

Ένα σκηνικό που δε θα μπορούσαμε να έχουμε γράψει ακόμη κι αν το θέλαμε συνέβη σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» στο OPEN (θα θέλαμε να ξέραμε ποιος σκέφτηκε αυτό το όνομα για εκπομπή και κυρίως, ποιος το ενέκρινε). Ένας από τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην πτώση του Canadair (ο Περικλής Στεφανίδης) είχε καταγωγή από το Κιλκίς, οπότε οι συντελεστές του «Καλοκαίρι Yes» κάλεσαν τον δήμαρχο του Κιλκίς (ο οποίος λέγεται Δημήτρης Κυριακίδης) να μιλήσει γι’αυτό.

Η παράνοια ξεκινάει όταν ο παρουσιαστής του OPEN Φοίβος Παπαδάκης αποκάλεσε τον δήμαρχο του Κιλκίς Θεόδωρο Βαφειάδη, ο οποίος κατεβαίνει για δήμαρχος στο Κιλκίς στις προσεχείς εκλογές. Ο νυν δήμαρχος δεν το πήρε καθόλου καλά αυτό, αλλά ούτε εξήγησε καλά στον παρουσιαστή τι λάθος έκανε. Για την ακρίβεια, άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (όπως ο Καίσαρας στο Αστερίξ):

«Έχετε κάνει ένα τρανταχτό λάθος και παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν γιατί είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν μπορούμε να μπερδεύουμε τους δημάρχους.»

Δεδομένου όμως ότι ο κ. Κυριακίδης μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο, ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν κατάλαβε τι έγινε, οπότε τον ξαναείπε Βαφειάδη. Με τη σειρά του,  ο κ. Κυριακίδης μούτρωσε ακόμη περισσότερο, αλλά συνέχισε να μιλάει σε τρίτο πρόσωπο και να μην εξηγεί ποιος είναι ο ίδιος.

 «Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος, λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις. Αναφέρετε το ίδιο πράγμα, δεν είναι ο Βαφειάδης.»

Εικάζουμε ότι ο λόγος που ο δήμαρχος ζορίστηκε τόσο πολύ είναι ότι οι δημοτικές εκλογές είναι τόσο κοντά. Τελικά, χρειάστηκε σχεδόν ένα λεπτό για να γίνει αντιληπτό τι έχει παιχτεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη αυτή την ώρα που γίνεται αυτός ο απίθανος διαπληκτισμός, η εκπομπή παίζει σε επανάληψη την πτώση του μοιραίου Canadair:

Αυτά, μόνο στην Ελλάδα.

Best of internet