Quantcast
THE STREAM

Χαρδαλιάς: Λουκέτο στις 12 το βράδυ από αύριο σε περίπτερα, κάβες και ψιλικατζίδικα

Άμα ξεχάσατε να πάρετε χαρτάκια, τότε θα πρέπει να κατηγορήσετε τον κορωνοϊό


THE NEWSROOM · 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τα πρώτα αντιπεριπτερικά μέτρα στην ιστορία της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ενημέρωση των 6, σε όλες τις περιοχές όπου έχουν εφαρμοστεί περιοριστικά μέτρα, όπως για παράδειγμα η Αττική, τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα κλείνουν στις 12 το βράδυ και θα ανοίγουν στις 5 το πρωί.

Στη ρύθμιση δεν περιλαμβάνονται φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων. Το μέτρο προφανώς στοχεύει σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα (μίνι μάρκετ) και κάβες. Τα δε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μπορούν να μείνουν ανοιχτά μετά τα μεσάνυχτα για delivey ή takeaway, αλλά θα απαγορεύεται για τις ώρες αυτές η πώληση αλκοόλ. Τα μέτρα ισχύουν από αύριο μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, για αρχή. Επίσης, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μπορούν να ανοίγουν από τις 5 το πρωί.

Τέλος, η Π.Ε. Τρικάλων μπαίνει από αύριο το πρωί σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων. Η εξέλιξη αυτή την συνεπάγεται υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τουλάχιστον ξέρουμε τι θα τραγουδάει όλη η Αττική από αύριο και κάθε βράδυ:

Best of internet