Quantcast
THE STREAM

Πενθήμερη εκδρομή στις Βρυξέλλες κληρώνει ο Γεωργούλης, σε περίπτωση που ψήνεστε

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει τον εκσυγχρονισμό του βαρετού ρόλου του ευρωβουλευτή ο Αλέξης Γεωργούλης


THE NEWSROOM · 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ότι είναι άνθρωπος της εποχής του έχει βαλθεί να αποδείξει ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως όλα δείχνουν. Ο νέος ευρωβουλευτής, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 26ης Μαΐου, είχε ξεκινήσει από την αρχή την προσπάθεια να εκμοντερνίσει τον ρόλο του ευρωμανδαρίνου σε μορφή και περιεχόμενο: Από τις selfie και τα stories προς τιμήν της πρώτης άφιξης στις Βρυξέλλες, μέχρι τις επερωτήσεις προς την Ευρωβουλή για τα ζητήματα που καίνε πιο πολύ τη νεολαία μας, δηλαδή το Faceapp και την τιμή του τσίπουρου.

Αυτή τη φορά όμως ο Αλέξης Γεωργούλης πραγματικά το απογείωσε, φέρνοντας πρακτικά το influencing στην Ευρωβουλή και να είστε βέβαιοι πως δεν εννοούμε τη βαρετή διαδικασία του να προσπαθείς να φέρεις την ευρωπαϊκή πολιτική προς τη μπάντα που θες. Ο Αλέξης αποφάσισε να αξιοποιήσει τις σύγχρονες μεθόδους για να χαρίσει λίγη φρέσκια δημοσιότητα στο μίζερο Ευρωκοινοβούλιο, και πιο συγκεκριμένα ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα των ινφλουένσερ.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει κλήρωση για ένα ταξίδι 5 ημερών στις Βρυξέλλες, έτσι ώστε να πάει ο πτωχός λαός (πιο συγκεκριμένα, 5 τυχεροί πληβείοι) ως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να καμαρώσει από κοντά την πατρίδα μας την ΕΕ. Τους 5 υπερτυχερούς θα ξεναγήσει ο ίδιος ο Γεωργούλης, ενώ και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στην πόλη θα είναι καλυμμένα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Ο μεγάλος διαγωνισμός λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Αυτή ήταν η ενημέρωση μέσω Instagram:

View this post on Instagram

Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ. Good evening everybody! From 9 to 11 October 2019 I will have the pleasure to host 5 people in Brussels, be guided and experience the European Parliament first hand. They will have the chance to attend the conference that we organize, as members of the Committee on Culture, on the topic of Cultural Accessibility (More specifically – Perspectives on cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). The only thing you have to do is leave a comment below using the #georgoulis4citizens and on the 9th of September we will announce the 5 people that will have the chance to travel to Brussels. (In order to participate you need to be over 18 years of age, holder of a travel documents, able to travel abroad. Your stay and travel expenses will be covered). Thank you. #europeanparliament #eu#euandme#georgoulisforcitizens

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Και αυτό είναι το εν λόγω post στο Facebook, σε περίπτωση που ψήνεστε να την περάσετε μαζί με το Γεωργούλη, ο οποίος αξίζει επίσης σημειωθεί ότι φοράει μπλούζα «κάντε την πολιτική και πάλι της μόδας»:

Καλησπέρα σε όλους! Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties).Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες.(Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ. Good evening everybody! From 9 to 11 October 2019 I will have the pleasure to host 5 people in Brussels, be guided and experience the European Parliament first hand. They will have the chance to attend the conference that we organize, as members of the Committee on Culture, on the topic of Cultural Accessibility (More specifically – Perspectives on cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). The only thing you have to do is leave a comment below using the #georgoulis4citizens and on the 9th of September we will announce the 5 people that will have the chance to travel to Brussels. (In order to participate you need to be over 18 years of age, holder of a travel documents, able to travel abroad. Your stay and travel expenses will be covered). Thank you. European Parliament Creative Europe Europees Parlement in België / Parlement européen en Belgique #georgoulis4citizens #europeanparliament #euandme Alexis Georgoulis

Gepostet von Alexis Georgoulis am Sonntag, 1. September 2019

Αυτό που θα ήταν πραγματικά σπουδαίο θα ήταν να ζητούσε like στη σελίδα του, share στο post και tag 5 φίλους σου για να κερδίσεις το δώρο, αλλά μάλλον η ευρωπαϊκή πολιτική παραμένει ακόμη υπερβολικά ξενέρωτη για να δεχτεί κάτι τέτοιο.

Best of internet