Quantcast
THE STREAM

Τις πρώτες selfies και stories στην τοποθεσία Βρυξέλλες έβγαλε ο Αλέξης Γεωργούλης

Ο νέος ευρωβουλευτής δεν έχασε δευτερόλεπτο στο ξεκίνημα της νέας του δουλειάς, αν και δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε από τον ευρωκαιρό


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2019

Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε έναν τεράστιο κουβά σε αυτές τις εκλογές, πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως τουλάχιστον έπιασε έναν από τους βασικούς του στόχους : Να κάνει ευρωβουλευτή (Δυτικών Προαστίων) τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο δημοφιλής ηθοποιός εξελέγη αποσπώντας κάπου 120.00 σταυρούς, ξεπερνώντας μεταξύ άλλων τη Ραλλία Χρηστίδου, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Λυδία Κονιόρδου, τον Θεοδόση Πελεγρίνη και την Κωνσταντίνα Κούνεβα και αποδεικνύοντας ότι αν μη τι άλλο είναι το ταίρι του Αλέξη Τσίπρα.

Και επειδή κάποιοι κακιασμένοι μπορεί να άρχισαν τις εξυπνάδες για το αν ο Αλέξανδρος Γεωργούλης είναι αρκετά ταιριαστός για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρώπη, ο ηθοποιός φαίνεται πως έπιασε από τώρα δουλειά, αν και δεν είναι ούτε 10 μέρες ευρωβουλευτής. Και επειδή ένας σύγχρονος πολιτικός πρέπει να έχει επαφή με τις νέες τεχνολογίες στην εποχή του διασυνδεδεμένου ψηφιακού κόσμου και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, ο Αλέξης Γεωργούλης μας ενημέρωσε για τις εργασίες του μέσω του λογαριασμό του στο Instagram.

Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός ξεκίνησε αμέσως τα stories. Αυτά περιλαμβάνουν την προσγείωσή στις Βρυξέλλες, την είσοδο στο ευρωκοινοβούλιο και την έδρα με το όνομά του:

Περιλαμβάνεται επίσης ένα σχετικά μετριοπαθές duckface:

Και ένα βιντεάκι από το tour, όπου ο νέος ευρωβουλευτής δηλώνει απογοητευμένος από τον καιρό:

«Ο καιρός εντάξει είναι ζεστός, αλλά δεν το λες κι Ελλάδα. Και μόλις αρχίζει να βρέχει. Mάλιστα!»

Τέλεια φαίνεται να περνάει στην τοποθεσία Βρυξέλλες, ελπίζουμε και σε check-in με “δηλητηριώδεις χημικές ουσίες” ή σε tag-άρισμα με το ιγκουάνα από το «Είσαι το ταίρι μου».

Best of internet