Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε easy rider προεκλογική περιοδεία με μηχανή

Λίγο περιοδεία, λίγο επιθεώρηση στο μελλοντικό του βασίλειο, αυτός είναι ο δήμαρχος Στυλίδας


THE NEWSROOM · 9 Μαΐου 2019

Είμαστε σίγουροι πως δεν έχετε ξεχάσει ότι ο δήμαρχος με το θερμότερο ταμπεραμέντο της Βαλκανικής χερσονήσου, Απόστολος Γκλέτσος, συνεχίζει ακάθεκτος την πολιτική του καριέρα, στοχεύοντας μάλιστα όλο και ψηλότερα πόστα: Αυτό του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Ο Γκλέτσος κατεβαίνει μάλιστα ως επικεφαλής του συνδυασμού των ΑΝ.ΕΛ., προσφέροντας άλλο ένα ασυναγώνιστο new entry στο κόμμα που από το οποίο έχουν περάσει άλλες κολοσσιαίες φυσιογνωμίες όπως Πάνος Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή και ο Κώστας Ζουράρις.

Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει την ανακάλυψη κοιτασμάτων υδατανθράκων στα βουνά της Στερεάς, όμως ο Γκλέτσος έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον προεκλογικό του αγώνα: Αυτός ήταν και ο λόγος που χώθηκε στο «Τατουάζ», σύμφωνα με τον ίδιο. Anyway οι μήνες πέρασαν και οι περιφερειακές εκλογές είναι επικίνδυνα κοντά, οπότε ο βοεβόδας της Στυλίδας αποφάσισε να κλιμακώσει την προσπάθεια.

Για την ακρίβεια, θα κλιμακώσει με δύο τροχούς. Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε από το λογαριασμό της παράταξης, ο Γκλέτσος πήρε ήδη το μοτόρι του και ξεκίνησε από τη Φθιώτιδα τη βόλτα στο μελλοντικό του βασίλειο (με καφέ στην εξωτική Λαμία), με την Βοιωτία και την Εύβοια να ακολουθούν.

Όπως είπε μάλιστα ο «δίτροχος τουρισμός είναι της μόδας». Δείτε το βίντεο:

200 στη στροφή και με ρωτάνε «Μακρακώμη;»

Best of internet