Quantcast
THE STREAM

«Θέλει και καμιά σφαλιάρα η χώρα»: Ο Γκλέτσος μιλά ψύχραιμα για το σκυλοκαυγά στη Στυλίδα

Αυτή είναι η τοποθέτηση του μεγάλου ανδρός μετά τα μουγκρητά στα οποία επιδόθηκε ανήμερα των Φώτων


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2019

Με την αγαπημένη του ψυχραιμία απάντησε ο Τσάρος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος για την βγαλμένη από κάποιο spin-off του Rocky (αλλά γυρισμένο στο Φθιώτιδα) σκηνή με τον Δημήτρη Κατσικονούρη. Όπως αναφέραμε χτες, ο Γκλέτσος κατάφερε να φορτώσει ακόμη και τη μέρα που πήδηξε στο νερό για να πιάσει το σταυρό, όταν είδε τον πολιτικό του αντίπαλο, ο οποίος κατεβαίνει για περιφερειακός σύμβουλος σε ανταγωνιστικό συνδυασμό, να στέκεται στην εξέδρα των επισήμων.

Ο μεγαλόψυχος Απόστολος τελικά δεν έσπασε τον αντίπαλο του με τον ίδιο τρόπο που ο Ιβάν Ντράγκο έσπασε τον Απόλο Κριντ, αλλά αρκέστηκε στο να μουγκρίξει στο πρόσωπο του με τόνο φωνής που θα έκανε περήφανο και ένα μαμούθ. Κι επειδή κάθε κατάσταση πρέπει να αναλύεται καταρχήν πολιτικά, ο δήμαρχος της Στυλίδας μίλησε για το περιστατικό στο Open TV.

Όπου φυσικά, δεν απογοήτευσε. Όπως τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος:

«Είναι μία κάστα ανθρώπων που υπάρχουν σ’ όλα τα κόμματα. Ο μονίμως υποψήφιος, ποτέ εκλεγμένος και πάντα τον διορίζουν κάπου “τσόντα”. ήταν πολιτικός μου αντίπαλος, δεν κατάφερε να είναι καν στον δεύτερο γύρο. Είναι της προσκολλήσεως…»

« Έπρεπε θεσμικά να είναι άλλοι άνθρωποι εκεί πάνω κι ανέβηκε αυτός. Του λέω “αμάν βρε Δημήτρη, κάτσε να ανέβουν αυτοί που πρέπει… Δεν γίνεται πια σ’ αυτή τη χώρα, πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα. Δεν γίνεται δουλειά”.»

Ο Απόστολος πάντως τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσος ντόρος για μερικά απλά μουγκρητά, όπως και ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Πράγματι, είναι σημαντικός να ξέρουν οι ψηφοφόροι ότι μία από τις επιλογές τους θα μπορεί να μιλήσει με τυχόν αρκούδες – εισβολείς στη γλώσσα τους.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως αν κρίνουμε ότι περνάμε νέα Εποχή των Παγετώνων, το πολιτικό προσωπικό που έχουμε καλύπτει 100% τις ανάγκες μας.

Best of internet