Quantcast
THE STREAM

Για τις ψήφους και όχι για τα Όσκαρ χώθηκε ο Γκλέτσος στο «Τατουάζ», λέει ο ίδιος

Δεν είναι η αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής αυτό που τον έσπρωξε να μπει στη σειρά


THE NEWSROOM · 21 Δεκεμβρίου 2018

Ακόμη προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε, αλλά δυστυχώς ήταν οι εκλογές και όχι η αγάπη για την τέχνη αυτό που έσπρωξε τον Απόστολο Γκλέτσο να συμμετάσχει στο «Τατουάζ», τη γνωστή σειρά μυστηρίου του ALPHA. Ο Απόστολος Γκλέτσος δε μας λυπήθηκε καθόλου και μας άφησε να πέσουμε από τα σύννεφα στα οποία βρισκόμασταν, αποκαλύπτοντας πως αντί για το πάθος του για την υποκριτική, το κίνητρο του για να χωθεί στο γνωστό σίριαλ ήταν ένα καλό εκλογικό σκορ στις εκλογές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε πως όπως ο Πατούλης ετοιμάζεται για το άλμα από Δήμαρχος σε Περιφερειάρχης, έτσι ακριβώς κι ο Απόστολος φιλοδοξεί από Δήμαρχος Στυλίδας να πάρει τη θέση που κατέχει ο Κώστας Μπακογιάννης (που με τη σειρά του θέλει να γίνει Δήμαρχος Αθήνας) και να μετατραπεί σε Τσάρο ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας. Ο ρόλος του στο Τατουάζ φαίνεται πως ήταν απλά ένα σκαλοπάτι στην πορεία του να κατακτήσει πρώτα στη Στερεά, μετά την υπόλοιπη χώρα και στο τέλος, γιατί όχι, ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ALPHA:

«Η ένταξή μου στο Τατουάζ ήταν ιδανική καταρχήν για λόγους ψηφοθηρικούς και δεν το κρύβω. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Με την εμφάνιση στο Τατουάζ συνειρμικά αρχίζει και θυμάται πράγματα.»

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γκλέτσος έχει πάρει πολύ στα ζεστά την υπόθεση – τόσο που να έχει φτιάξει και ειδικό application για τον ίδιο, το οποίο φέρει το χαρακτηριστικό όνομα «Gkletsos». Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με την καριέρα του ως ηθοποιός, ο Απόστολος είπε τα εξής:

«Νομίζω ότι έχω μια αξιοπρέπεια ως ηθοποιός. Δηλαδή, ούτε ο super ηθοποιός είμαι. Δεν είμαι ο Κιμούλης, αλλά μπορώ να παίξω το τρίτο βιολί. Αν με ρωτήσεις αν είμαι καλός Δήμαρχος, θα σου πω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν είμαι ταπεινός. Λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω.»

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει :

«Στα προβλήματα υγείας μου αναφέρθηκα γιατί την αρρώστια τη φοβούνται πάρα πολλοί. Και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα που να βλέπουν ότι δεν τελειώνει η ζωή. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε γεμίζει δύναμη και σε πάει παρακάτω.

Πολλά πράγματα με λυγίζουν, αλλά όταν έχεις συνεργάτες – φίλους με βοηθούν να το ξεπεράσω. Σε προσωπικό επίπεδο η κόρη μου, μου δίνει κουράγιο η ύπαρξή της. Θα έλεγα ότι προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω γιατί δεν έχω χρόνο να είμαι δίπλα της όσο θα έπρεπε.»

First we take Στυλίδα, then we take all Greece.

Best of internet