Quantcast
THE STREAM

Ζεστή φωλίτσα στους ΑΝ.ΕΛ. βρήκε ο Απόστολος Γκλέτσος για τις περιφερειακές

Θα βγουν άγρια γούστα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την αναβαθμισμένη εκδοχή του Δημάρχου Στυλίδας


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2018

Στο ακροκεντροδεξιό πολιτικό μετερίζι το οποίο δόξασαν τόσοι μεγάλοι παιχταράδες της ελληνικής πολιτικής σκηνής όπως ο Πάνος Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή, ο Τέρενς Κουίκ και φυσικά ο Κώστας Ζουράρις βρήκε τη ζεστή φωλίτσα του για τις περιφερειακές εκλογές ο Τσάρος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός δήμαρχος είναι και επίσημα ο υποψήφιος των ΑΝ.ΕΛ. για τις εκλογές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από την σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του αγαπημένου μας ψεκασμένου κόμματος.

Ο ίδιος ο τιτάνας Γκλέτσος με τις δηλώσεις του φάνηκε να χαίρεται με την εξέλιξη αυτή και δήλωσε ότι παρότι οι ΑΝ.ΕΛ. δε φημίζονται ακριβώς για τις προοδευτικές τους θέσεις, το ψηφοδέλτιό στο οποίο θα είναι chief θα περιέχει άτομα από διάφορους πολιτικούς χώρους. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Όπως δήλωσε αναλυτικά ο άνθρωπος που σήκωνε τις μπάρες, έχουν ακόμη πολλά να δουν τα μάτια μας:

«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής. Στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους.»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως μπορεί για πλάκα να λειτουργήσει σαν αριστερός με τις πλάτες του πρώην κόμματος του Δημήτρη Καμμένου, επειδή βασικά το χρειάζεται η πατρίδα μας. Πρόσθεσε επίσης πως φυσικά δεν τον σκιάζει καμιά φοβέρα και κανένας άλλος υποψήφιος:

«Παραμένω αριστερός στο πως διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε.

Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν.».

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του ο Απόστολος Γκλέτσος έχει ήδη δικάσει τον Ερντογάν, τους δολοφόνους σκύλων και τους «Σκοπιανούς» και έχει καβαλήσει και ένα τρακτέρ, οπότε το μέλλον με τον ίδιο σε ένα ακόμη υψηλότερο πόστο προμηνύεται τουλάχιστον λαμπρό.

Best of internet