Quantcast
THE STREAM

Πιο καυλωμένοι από πριν είναι οι Έλληνες ενόψει εκλογών, νέα έρευνα δείχνει

Η πιο ερωτική γωνίτσα της Μεσογείου γίνεται η χώρα μας τώρα που ξεκινά η γιορτή της Δημοκρατίας


THE NEWSROOM · 8 Μαΐου 2019

Πιο καυλωμένος από πέρσι (και πολύ πιθανόν, από ποτέ) φαίνεται πως είναι ο περήφανος λαός μας αγαπητές φίλες και φίλοι, καθώς μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια αποχής ετοιμάζεται να απολαύσει τέσσερις διαφορετικές εκλογές. Σύμφωνα με τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που ανέδειξε μια διαδικτυακή έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Pollfish με δείγμα 600 ατόμων για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, η λίμπιντο των Ελλήνων και των Ελληνίδων είναι σαφώς συνδεδεμένη με την εκλογική διαδικασία, κάτι απόλυτα λογικό δεδομένου ότι η χώρα μας brand-άρεται ταυτόχρονα σαν ο τόπος που γέννησε τη δημοκρατία και σαν η πιο ερωτική γωνίτσα της Μεσογείου.

Τη σκυτάλη βέβαια από την Αθήνα φαίνεται πως έχει πάρει η Νύμφη του Θερμαϊκού, όπως δηλώνει ο  Πρόεδρος του Ινστιτούτου, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Υπενθυμίζουμε εδώ πως οι εκτιμήσεις του κ. Κωνσταντινίδη και του Ινστιτούτου του είναι σίγουρα legit, καθώς μεταξύ άλλων μας έχει ενημερώσει ότι οι εθνικές καύλες ανέβηκαν από το Μακεδονικό, ότι οι ανδρικές καύλες συγκεκριμένα βελτιώθηκαν από τον διορισμό Κουβέλη και ότι οι αριστεροί στην Ελλάδα κάνουν περισσότερο σεξ από τους δεξιούς.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντινίδης, στον ερωτικό πόλεμο Νότου – Βορρά, η Θεσσαλονίκη βγαίνει νικήτρια. Μιλάνε τα δεδομένα, κυρίες και κύριοι:

«Πιο θερμόαιμοι αποδεικνύονται οι εκ βορρά ορμώμενοι Θεσσαλονικείς, που νικούν κατά κράτος τους Αθηναίους εραστές. Το σχόλιο πως η Θεσσαλονίκη είναι η πιο ερωτική πόλη, είναι κοινότυπο και βαρετό, η έρευνά μας όμως απλά το επιβεβαιώνει.»

Μην μπερδεύεστε όμως, είναι οι εκλογές αυτές που κάνουν την ερωτική διάθεση να ανεμίζει σαν κατάρτι στη χώρα:

«Ο θυμός, η ένταση του προεκλογικού αγώνα ανεβάζει την αδρεναλίνη και την ντοπαμίνη στα ύψη.»

Αυτά είναι μερικά από τα πορίσματα της έρευνας: Tο 32% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει αυξημένη ερωτική διάθεση σε σχέση με πέρυσι. Επίσης περίπου οι μισοί (48,83%) έχουν λιγότερες (έως 2 φορές) εβδομαδιαίες ερωτικές επαφές, το 32,17% έχει 2-4 ερωτικές επαφές την εβδομάδα, το 12,33% έχει 4-6 φορές την εβδομάδα και το 6,67% έχει πάνω από 7 φορές την εβδομάδα.

Κι επειδή μια καλή έρευνα χωράει άφθονα ερωτήματα, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν και για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σε περίπτωση που έχετε την απορία το 43% είχε αρνητική άποψη, το 33,67% θετική και το 24,33 αδιάφορη.

Κάτι είχαμε καταλάβει πάντως, σύμφωνα με διάφορα επιστημονικά δεδομένα που είχαμε συγκεντρώσει:

(πηγή)

 

Best of internet