Quantcast
THE STREAM

Τις καύλες αύξησε το Μακεδονικό σύμφωνα με -εντελώς πραγματική- έρευνα

Άλλη μια επιστημονική έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών γίνεται viral


Χρήστος Πρόεδρος · 23 Φεβρουαρίου 2018

Άλλη μια έρευνα γίνεται viral στα ίντερνετς, φωτίζοντας υποτίθεται την «φωτεινή πλευρά» των απανταχού όψιμων Μακεδονομάχων που έγιναν triggered από την επικείμενη συμφωνία της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας της γείτονος χώρας. Συγκεκριμένα, το Ανδρολογικό Ισντιτούτο Αθηνών με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι μετά από έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αναμπουμπούλα του Μακεδονικόυ ζητήματος προκάλεσε ένα σεξουαλικό αφιόνι στους συνέλληνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ανδρολογικό Ινστιτούτο δημοσιεύει έρευνες με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και αντιεπιστιμονικά κείμενα. Αυτή τη φορά, το Ανδρολογικό Ινστιτούτο πραγματοποίησε μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1000 άτομα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, διαδικτυακά ερωτηματολόγια και ζωντανές συνεντεύξεις πεδίου, ενώ στην ανακοίνωση διαβάζουμε ότι «Ως χρονικός ορίζοντας της έρευνας θεωρήθηκε ο τελευταίος μήνας και ως κριτήριο της διαφοράς του ερωτικού πάθους των Ελλήνων ορίστηκε η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών ανά μήνα».

Όπως διαβάζουμε στο tanea.gr, από αυτή την έρευνα προέκυψε ότι η σεξουαλική δραστηριότητα των Ελλήνων ήταν «αυξημένη στον διπλάσιο αριθμό σεξουαλικών επαφών και το σεξ ήταν μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιο άγριο από άλλες φορές». Αφού λοιπόν ανακαλύφθηκε ότι οι Έλληνες έκαναν περισσότερο και πιο άγριο σεξ τον τελευταίο μήνα, τα τσακάλια του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι για αυτή την ξαφνική κάψα ευθύνεται το Μακεδονικό ζήτημα και τα συλλαλητήρια των Μακεδονομάχων, ενώ ο πρόεδρος του ΑΙΑ, Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης, αναφέρει πως «δέσμιοι» της διαπραγμάτευσης και του πατριωτισμού, εκτονώσαμε την αγωνία και το πάθος μας, κάνοντας περισσότερο σεξ. Στην ίδια ανακοίνωση οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι βάσει ενός συγκεκριμένου μηχανισμού, «τα πατριωτικά αισθήματα, που θεωρούνται εν γένει ηθικά, “μπλέκονται” με εκείνα που υπερισχύουν στην κρεβατοκάμαρα».

Όσον αφορά την επιστημονική εξήγηση του φαινομένου, ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου υποστηρίζει πως «στον ανθρώπινο εγκέφαλο οι διαδρομές της αγάπης και του μίσους είναι ίδιες. Ενώ, αντίθετο των δυο αυτών αισθημάτων, είναι η αδιαφορία. Υποψιαζόμαστε πως αυτή την περίεργη περίοδο, οι Έλληνες αγάπησαν πολύ τόσο το ταπεινό, το παρόν, όσο και το ένδοξο παρελθόν τους. Άρα των Ελλήνων οι κοινότητες, με έντονα πάθη, θετικά και αρνητικά, πλησίασαν την κτηνώδη φύση, που είναι ο πυρήνας της σεξουαλικότητας (…) Άρα η εκτόξευση στα ύψη των πατριωτικών παθών πιθανότατα να ήταν το όχημα που πυροδότησε και την πρωτόγονη φύση μας στην κρεβατοκάμαρα».

Πάντως κάποιος πιο πονηρεμένος θα μπορούσε να κάνει ένα παρόμοιο λογικό άλμα όπως αυτό των επιστημόνων του ΑΙΑ, και να πει ότι για το αφιόνι που έπιασε το πανελλήνιο μέσα στον τελευταίο μήνα ευθύνεται ας πούμε η εκπομπή Power of Love, ο ανάδρομος Ερμής, το καινούριο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, ή το σκάνδαλο της Novartis. Αλλά βέβαια εμείς δεν είμαστε επιστήμονες, ούτε Μακεδονομάχοι.

 

Best of internet