Quantcast
THE STREAM

Λιγότερο σεξ κάνουν οι δεξιοί από τους αριστερούς στην Ελλάδα, σύμφωνα με έγκυρη έρευνα

Η πτώση της οικονομίας φαίνεται πως έχει ρίξει μαζί της και κάτι άλλο για τη Δεξιά παράταξη


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2019

Πολύτιμα στοιχεία σχετικά με δύο από τα πιο hot ζητήματα της περιόδου είχαμε την ευτυχία να μάθουμε από τη χτεσινή εκπομπή «Τι λέει;» στην τηλεόραση του Alpha. Το ότι η πολιτική και το σεξ συνδέονται στην Ελλάδα το ξέραμε καλά, άλλωστε πολλέ φορές έχουμε αισθανθεί ότι συμμετέχουμε σε κάποιο BDSM όργιο, βέβαια μόνιμα από τη θέση αυτού που εισπράττει και χωρίς να το ζητήσουμε.

Το ότι τώρα όμως μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένες συνδέσεις μεταξύ της πολιτικής προτίμησης και των ερωτικών επιδόσεων είναι τουλάχιστον θεόσταλτο. Τα στοιχεία, τα οποία προέρχονται από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών (με δείγμα 1000 ατόμων σε ηλικίες από 18 ως 55), μας παρέχουν μερικές εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως ότι οι ορμές των Ελλήνων αριστερών έχουν ανέβει αφότου βγήκαμε από τα μνημόνια (έλα που δε θυμάστε ότι βγήκαμε).

Για να έχουμε μια στάθμη αναφοράς, έτσι μίζερα ήταν τα πράγματα τον Απρίλιο του 2018 για την Αριστερά. Αξιοσημείωτη είναι η προβληματική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που δείχνει ότι στο ιστορικό κίνημα το ξίφος έχει μάλλον από το ’81 να βγει από τη θήκη του:

Όμως η εικόνα της περιόδου από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς αλλάζει άρδην. Η επάρατος Δεξιά υποχωρεί και η Αριστερά ανακάμπτει στις επιδόσεις της στο σεξ:

Ποια είναι όμως η εξήγηση για την ξηρασία που έχει πέσει στο δεξιό στρατόπεδο; Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα αποτελέσματα προκύπτουν από τους εξής λόγους. Οι Αριστεροί (οι οποίοι έχουν γίνει μπούγιο μεταξύ τους με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΠΑΣΟΚ όλους μαζί έτσι για τη φάση, αλλά τέλος πάντων κάθε καλή τηλεοπτική έρευνα τα κάνει όλα λίγο πιο σαλάτα από πέντε κιλά ρόκα – παρμεζάνα) φαίνεται πως αισθάνονται ότι η φάση πάει τρένο με τον Τσίπρα στο τιμόνι, και αυτό βγαίνει και στο κρεβάτι:

Για τη Δεξιά, η κατάσταση δείχνει πιο αραχνιασμένη από ξεχασμένο ντουλάπι στο πατάρι του σπιτιού που μένατε όταν ήσασταν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη:

Ας μείνουμε λίγο εδώ, όπου κάποιος φαίνεται να απογοητεύτηκε με αυτά που άκουσα:

Δείτε το βίντεο:

Μόνο μαζί με την οικονομία μπορεί να σηκωθεί και κάτι άλλο για τους Δεξιούς, όπως όλα δείχνουν. Κρατάμε επίσης το τελικό κερασάκι στην τούρτα, όπου ακούμε ότι ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του τα πάνε καλύτερα από το μέσο όρο των αριστερών.

Όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή.

 

 

 

Best of internet