Quantcast
THE STREAM

Περισσότερο σίγουροι οι άνδρες στο σεξ μετά το διορισμό Κουβέλη, σύμφωνα με έρευνα

Ελαφρώς αυξημένες ενδείξεις στην ελληνική ερωτική δραστηριότητα εντοπίζει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών


THE NEWSROOM · 1 Απριλίου 2018

Θα θυμάστε, αγαπητοί φίλοι, ότι πριν από κάποιες εβδομάδες το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών μας εξήγησε με επιστημονικό τρόπο πόσο βοήθησε το μακεδονικό στην αύξηση της αντρικής λίμπιντο. Οι ερευνητές είχαν διαπιστώσει τότε ότι ο αριθμός των συνευρέσεων είχε διπλασιαστεί, αλλά και ότι το σεξ ήταν αρκετά αγριότερο σε σχέση με το παρελθόν.

Σύμφωνα με νεότερη έρευνα, λοιπόν, ελαφρώς αυξημένες εμφανίζονται οι καύλες των ελλήνων ανδρών λίγο μετά την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού στο Εθνικής Άμυνας.

Από τις συνεντεύξεις προέκυψε ότι οι άνδρες αποζητούν συχνότερα το σεξ, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Παρ’ ότι οι ερευνητές δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ακόμη μία πλήρη επιστημονική εξήγηση στο φαινόμενο, οι ίδιοι υποθέτουν ότι αυτή η αυξημένη λίμπιντο τοποθετείται χρονικά στο σημείο που οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης στο μακεδονικό ζήτημα μπαίνουν σε τελική ευθεία ενώ κορυφώνονται στο σημείο ανάληψης καθηκόντων από τον Φώτη Κουβέλη. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση της έρευνας ο ίδιος «εμφανίζεται ως ένας χαρακτήρας ήπιων τόνων, εκπέμποντας, παράλληλα, πυγμή και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες φαίνεται να νιώθουν ασφάλεια με τον Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση, κυρίως σε ότι αφορά τα ζητήματα άμυνας» και συνεχίζουν λέγοντας «φαίνεται ότι οι άνδρες, και κυρίως όσοι ανήκουν στην ηλικιακη κατηγορία 40-65, μπορούν να ταυτιστούν εύκολα μαζί του, καθώς αποτελεί χαρακτηριστικό πράδειγμα του “ανθρώπου της διπλανής πόρτας”».

Ο Δρ. Κώστας Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, καταλήγει:

«Η σεξουαλική μας φύση καταπιέζεται στον πολιτισμό και τις συμβάσεις του. Αντίθετα οι συνθήκες όπου ο πολιτισμός μοιάζει να είναι εχθρικός για την επιβίωσή μας, μας αναγκάζουν να ξαναθυμηθούμε τα ανιδιοτελή και ισχυρά μας ένστικτα. Θέλω να ζήσω, άρα θέλω να κάνω έρωτα. Θέλω να εξασφαλίσω την επιβίωση μου και όταν οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μου επιτρέπουν να είμαι αισιόδοξος τότε οι επιδόσεις μου στον ερωτικό τομέα θα είναι αυξημένες. Παρ’ότι ζούμε σε ένα εύθραυστο γεωπολιτικό περιβάλλον που επηρεάζει την καθημερινότητα και την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων, η έρευνα μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα ότι η επιλογή ανθρώπων όπως ο Φώτης Κουβέλης και η αίσθηση ασφάλειας στα εθνικά θέματα συνεπικουρούν στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και στην σταθερότητα στην επιλογή ερωτικών συντρόφων. Ας μην ξεχνούμε ο έρωτας είναι το μοναδικό αντίδοτο όταν όλα γύρω μοιάζουν μαύρα και απαισιόδοξα. Ακόμα και για το θάνατο και το ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης στα σύνορά μας».

Το υπεύθυνο και μετρημένο στυλ του πρώην προέδρου της δημοκρατικής αριστεράς διαμορφώνει τα χαρακτηριστικά ενός νέου ρεύματος που οι σχολιαστές στα κοινωνικά δίκτυα ονομάζουν ήδη «μέτριο-σεξουαλ». Ενώ με το physique Ανδρέας ο άνεργος του ευρωκομμουνισμού, ο Φώτης Κουβέλης μπορεί αρχικά να μη γεμίζει το μάτι αλλά με μια δεύτερη (και μια τρίτη) ματιά, πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Best of internet