Quantcast
THE STREAM

«Πήγα να κόψω το τσιγάρο, αλλά η δουλειά έχει ντέρτια» δήλωσε περίπου ο Παύλος Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μας ενημέρωσε ότι καπνίζει επειδή δε μπορεί να το κόψει, σε μια κάπου μεταξύ εξομολόγησης και Ντάνου στιγμή του


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2019

Λύθηκε τελικά το καπνιστικό αίνιγμα γύρω από τον Παύλο Πολάκη, αγαπητές φίλες και φίλοι, ο οποίος έχει προκαλέσει τρομερό ντόρο γύρω από το όνομά του αναφορικά με την συνήθειά του να καπνίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Το χόμπι του αυτό ήταν που έφερε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας σε μια εξαιρετικά ψυχαγωγική κόντρα με έναν από τα άψυχα ανδροειδή που διαθέτει η ΕΕ, το οποίο πολύ πιθανόν να είναι και το πρώτο ιστορικά battle μεταξύ Έλληνα και Λιθουανού σε μη μπασκετικό κόντεξτ.

Η δε αιτία αποκαλύφθηκε μετά από την δισχιλιοστή παρατήρηση που του έγινε για το δημόσιο ντουμάνιασμα τη στιγμή που είναι και ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας και γιατρός. Ο Πολάκης εξήγησε πως έχει παλέψει να το κόψει τρεις φορές, αλλά κάθε φορά το ξαναξεκινούσε μετά από χειρουργεία που κρατούσαν πολλές ώρες, αν και αξίζει να σημειωθεί πως η επιμονή αυτή του έχει φέρει την αναγνώριση από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης.

— Products shown: Squatting Gopnik, Yugo Boaa, Adislav, The Gopfather, Blyatman Begins, Hardbass Attire, SSIT's Limited Edition shirt, Idi Rabotai, Polish Pwnd and 5 others.

Gepostet von Squatting Slavs In Tracksuits am Samstag, 9. Februar 2019

Ο Παύλος Πολάκης είπε στη συνέχεια ότι ο λόγος που κάμποσοι γιατροί καπνίζουν, είναι το ότι θέλουν να στανιάρουν από το τρομερό στρες και την ένταση που τους δημιουργεί το επάγγελμά τους, παρότι γνωρίζουν μια χαρά ότι δεν κάνει καλό στην υγεία. Τόνισε επίσης ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να κόψει το κάπνισμα επειδή νομοθετήθηκε ένας – δυο – τρεις – τέσσερις – πενήντα νόμοι – το θέμα είναι ο κόσμος να μην το ξεκινήσει καν και εκεί ακριβώς στοχεύουν και οι προσπάθειες της πολιτείας.

Εντάξει επίσης μια ζεϊμπεκιά χωρίς τσιγάρο είναι σαν καφές χωρίς κολοκύθι, ενώ θα έχει και την δυσάρεστη συνέπεια να σταματήσει να μας ελκύει ο κτηνώδης μαγνητισμός του κ. Πολάκη, καθώς ως γνωστόν είμαστε όλοι λούγκρες για πάρτη του.

Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Samstag, 2. Februar 2019

Best of internet