Quantcast
THE STREAM

Σταμάτης Κραουνάκης: «Όσοι κράζουν Πολάκη είναι λούγκρες που τον ποθούν»

»Κράζεις; Θαυμάζεις!» level: Σταμάτης Κραουνάκης


THE NEWSROOM · 6 Φεβρουαρίου 2019

Το ότι το πολιτικό discourse της χώρας μας γίνεται όλο και πιο σουρεαλιστικό το ξέραμε πολύ καλά – υπενθυμίζουμε ότι μόλις χτες ο Πάνος ο Καμμένος ξεπέρασε τον εαυτό του υποστηρίζοντας ότι είναι ο πνευματικός διάδοχος του Λέοντα Τρότσκι. Ο Καμμένος όμως είναι βετεράνος αθλητής της κατηγορίας, οπότε αυτό δε μας προκαλεί καμία έκπληξη: Στο κάτω κάτω, τα ατομικά ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι διεκδικητές του τίτλου. Κάπως ζήσαμε αυτή την κορύφωση του Πολακικού δράματος, το οποίο νομίσαμε πως είχε ολοκληρωθεί με το χτεσινό τσουνάμι οργής το μυστακιοφόρου αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο του για να πει πρακτικά ότι «θα καπνίζω, θα πίνω και λόγο δε θα δίνω».

Οοοοοοοόχι, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο καλλιτέχνης που βρισκόταν επί σκηνής την ώρα που ο Παύλος Πολάκης χόρευε το θρυλικό του πλέον ζεϊμπέκικό με το τσιγάρο στο στόμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, αποφάσισε ότι πρέπει κι αυτός να τοποθετηθεί για το ζήτημα. Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή που κάνει τακτικά στο Κόκκινο, ο Κραουνάκης έδωσε το πόρισμά του.

Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Samstag, 2. Februar 2019

Το οποίο είναι λοιπόν ότι ο κόσμος κράζει τον Πολάκη όχι απλά επειδή τον θαυμάζει, αλλά επειδή είναι όλοι «λούγκρες» και τον ποθούν, το οποίο είναι μια ομολογουμένως νέα διάσταση στο ζήτημα. Όπως είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σε μία τελείως Game of Thrones φασούλα χαρακτήρισε τον Πολάκη βουνό:

«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (εννοεί τον Πολάκη), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου  ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου.

Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές  παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο!»

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για χύμα αγρια ομοφοβία τύπου Μακελειό, πιο πολύ για χύμα χαλαρούλα ομοφοβιούλα τύπου Κόκκινο.

 

Best of internet